INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Federaţia Rusă anchetează mai multe partide suspecte de blat!

Rusia
Rusia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

Federaţia Rusă de Fotbal (RFU) a anunţat miercuri că a deschis o anchetă, la cererea UEFA, după ce mai multe meciuri din diverse divizii sunt suspecte că au fost aranjate, informează AFP.

Presa a scris că forul european de fotbal a trimis către RFU o listă în care sunt incluse şase meciuri care ar fi putut să fie trucate. "Am deschis propria noastră anchetă internă. Nu este prima scrisoare de la UEFA, şi nici ultima. Este o rutină şi ne-am obişnuit", a spus directorul executiv al federaţiei, Alexei Sorokin.

Partidele suspecte au apărut după o analiză matematică a activităţilor caselor de pariuri, iar lista a fost generată automat de un computer, a explicat oficialul.

"De obicei, formăm un comitet de experţi care îşi spun părerea, după care o transmitem către UEFA", a mai spus acesta, care a refuzat să se refere la restul anchetelor, deoarece sunt în desfăşurare.

Sursă: NewsIn

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (1)
 •  21 Octombrie 2009, 15:54

Sunt curios cand federatia lui peste UEFA va face analiza matematica a blaturilor din campionatele englez si german, cele mai corupte si blatuite din Europa. Sau nu e political corectness sa vorbesti de aceste campionate. UN grup de pariori zilnici, exasperati de blaturile englezo-germane

Vezi toate comentariile (1)
Comentează