INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

"Fenomenul" Ronaldo se întoarce la Real Madrid ca scouter

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 18:16

Ronaldo şi-a agăţat oficial ghetele în cui la meciul Braziliei România de la Sao Paulo (1-0), iar acum se pregăteşte pentru cariera de impresar.

pînă atunci însă, fostul fotbalist brazilian ar putea ajunge la Real Madrid, club la care a înregistrat cele mai mari performanţe.

Preşedintele Florentino Perez încearcă să-i adune în jurul său pe foştii „galactici”. A început cu francezul Zinedine Zidane, care are funcţia de consilier al preşedintelui şi rolul de om de legătură între echipă şi conducere. Ieri a mai reuşit un „transfer” de senzaţie! Este vorba de brazilianul Ronaldo, al treilea pe lista „galacticilor” lui Perez (după Luis Figo şi Zinedine Zidane), a cărui atribuţie va fi aceea de scouter în „Ţara Cafelei”.

Şeful lui Real nu are de gînd să se oprească aici . Şi Roberto Carlos ar putea reveni şi el la finalul carierei pe „Santiago Bernabeu”, cel mai probabil într-o funcţie la centrul de copii şi juniori, aceasta fiind dorinţa actualului jucător al ruşilor de la Anji Mahacikala.

Însă marea lovitură a preşedintelui Perez ar fi readucerea legendei Raul, a cărui plecare forţată la Schalke a fost aspru contestată de fani.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  17 Iunie 2011, 20:09

Poate ca scuter, pentru ca "scouter" e cuvant care nu exista in nicio limba de pe planeta asta, fiind doar un cuvant inventat de vreun ziarist roman care credea ca stie engleza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează