INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Ferguson: "Vrem ca Tevez să rămînă la United! I-am făcut o ofertă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2009 00:00

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat că formaţia sa îşi doreşte să-l transfere definitiv pe atacantul Carlos Tevez, dar proprietarul său susţine că jucătorul nu a fost ofertat, informează ediţia online a BBC.

Kia Joorabchian, cel care îl reprezintă pe Tevez, a confirmat că a avut o întâlnire cu directorul executiv al lui United, David Gill, dar cele două părţi nu au ajuns la nicio înţelegere oficială. "Nu este adevărat că Manchester United a făcut o ofertă pentru Tevez", a spus Joorbachian.

Fotbalistul argentinian a marcat un gol în meciul de miercuri cu Wigan, câştigat de United cu 2-1, iar formaţia din Manchester mai are nevoie de un punct pentru a câştiga al treilea titlu consecutiv în Premier League.

"El ştie că vrea să rămână. Am discutat şi cu Gill, care s-a întâlnit cu jucătorul. Noi l-am ofertat, acum sperăm să accepte, însă problema este că noi nu negociem cu un club de fotbal", a afirmat Ferguson.

Carlos Tevez a declarat de curând că se aşteaptă ca din vară să nu mai fie legitimat la Manchester United, deoarece gruparea engleză nu i-a făcut nicio ofertă oficială.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  14 Mai 2009, 18:09

asa-i ai dreptate aici:))

zebruk
zebruk  •  14 Mai 2009, 15:29

Carlitos e un super-jucator si merita sa joace la Manchester United!Este peste Berbatov in opinia mea si un cuplu Rooney-Tevez este foarte reusit!Glory Glory!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează