INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLD FIRM SE MUTĂ ÎN ENGLISH PREMIER LEAGUE?

FIFA admite că Celtic şi Rangers ar putea juca în Anglia! Ce crezi despre această idee?

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Derby-ul de legendă al Scoţiei dintre Celtic şi Rangers ar putea să-şi schimbe cadrul de desfăşurare în viitoarele stagiuni. Chiar dacă ideea nu este una nouă, ea a căpătat un aer real abia în momentul în care unul dintre purtătorii de cuvînt ai FIFA a admis că schimbarea de statut nu e imposibilă.

"Este un lucru posibil din punct de vedere teoretic, Rangers şi Celtic ar putea să joace în Premier League. Nu trebuie să privim mai departe decît la Elveţia pentru a vedea o echipă din Liechtenstein care evoluează în structurile mai evoluate ale fotbalului din Ţara Cantoanelor", a precizat un oficial al FIFA.

Deşi ambele cluburi au cerut în repetate rînduri să le fie permis accesul în prima ligă de fotbal din ţara vecină, teama că această mutare ar putea crea un precedent periculos a evitat concretul. Acum, o dată cu acceptul tacit al FIFA, Celtic şi Rangers ar putea să primească stimulentul necesar pentru a da conţinut iniţiativei de a cuceri Insula.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (27)
 •  14 Februarie 2010, 18:20

forza celtic

 •  14 Februarie 2010, 18:19

celtic,dortmund,portugalia,africa de sud

 •  03 Noiembrie 2009, 19:47

Normal ca nu pot fi bagati din prima in Premier League. Trebuie sa-si castige locul prin promovare de la cea mai mica liga profesionista din Anglia.Altfel , ar fi o nedreptate pentru echipele engleze care promoveaza.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează