INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

FIFA schimbă modul de alegere a gazdelor CM!

FIFA
FIFA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 13:31

Scandalul legat de acordarea Mondialului 2022 Qatarului are şi partea lui bună.

Pentru a evita pe viitor coruperea membrilor Comitetului Executiv FIFA, 24 la număr în mod normal, forul mondial a decis să schimbe modul de alegere a gazdelor CM.

Astfel, de acum încolo nu vor mai vota membrii CEx. Ei doar vor alcătui lista scurtă a ţărilor candidate, pe baza dosarelor depuse de acestea. Iar votul va fi exclusiv sarcina preşedinţilor celor 208 federaţii de pe tot globul afiliate la forul mondial.

"Sperăm ca astfel să evităm scandaluri de corupţie precum a fost acesta legat de acordarea Mondialului 2022 Qatarului", a spus preşedintele Sepp Blatter, azi, la Congresul FIFA.

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (4)
ius_87
ius_87  •  01 Iunie 2011, 17:23

cred ca au primit mita sa faca schimbarea asta

blaustein
blaustein  •  01 Iunie 2011, 17:10

Mi se pare amatorism! Adica in loc sa judece 24 de oameni care se presupune a fi competenti, care cunosc conditiile, situatiile, regulile, etc...Mie mi se pare ca se va putea mitui mai usor...ce daca sunt mai multi? La nivelul asta se da mita mai usor. Plus ca vor fi presedinti care ori habar n-au cine e mai indreptatita sa organizeze sau ii doare in palarie si atunci voteaza cu cine da mai bn. E ca la alegerile presidentiale din Romania, unii voteaza cu cine da mai mult...tura trecuta era PSD care oferea 50 ron/vot fata de numai cei 30 oferiti de PNL ;) de exemplu

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  01 Iunie 2011, 16:00

NU SE VA ELIMINA MITA. SE VA IMPARTI LA MAI MULTI. PRIN IMPARTIREA MITEI, BLATTER SI-A ASIGURAT PRELUNGIREA DOMNIEI.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează