INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Figo face dezvăluiri despre transferul de la Barcelona la Real: "Adu banii şi poţi pleca!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 18:07

Luis Figo a oferit un interviu în care a vorbit despre motivele care l-au determinat să părăsească Barcelona şi trăirile din momentul în care a revenit pe Camp Nou, în tricoul lui Real.

Figo învinuieşte presa pentru corul de fluierături pe care le-a primit la reîntoarcerea pe Camp Nou.

"Mă aşteptam la asta. Tot ce s-a scris în mediile de comunicare, toate atacurile asupra mea şi tot ce s-a putut provoca în termeni de violenţă... părea că toţi sunt nişte sfinţi şi că personajul rău este Luis Figo. Nu ştiu dacă eram pregătit pentru primirea pe care am avut-o. Din punct de vedere emoţional nu ştiam cum voi fi primit. A fost un an dificil. Nu ştiam ce mă aşteaptă, nici cum voi reacţiona", a afirmat Figo conform Mundo Deportivo.

Figo a dezvăluit şi cum au decurs negocierile cu candidatul la preşedinţia Realului de la acel moment, Florentino Perez.

"Eu nu mi-am asumat niciun anagajament față de Florentino. El, în calitate de candidat, a încheiat un acord cu agentul meu, nu cu mine, pentru că eu aveam contract. Preşedintele (n.r. Barcelonei) nu a vrut să facă mare caz de pe urma situaţiei, iar la final mi-a zis «adu banii şi poţi pleca».

Nu reneg perioada petrecută la Barca. a fost o perioadă fantastică. Face parte din istoria mea şi din cariera mea. Am avut norocul de a lucra cu o legendă a fotbalului, Cruyff. Fără ceea ce am învăţat acolo, cariera mea nu ar fi aceeaşi şi nu mi-ar fi fost permis să ajung unde am ajuns", a conchis fostul mijlocaş.

Portughezul în vârstă de 43 de ani s-a transferat de la Barcelona la Real Madrid în anul 2000, după cinci ani petrecuţi pe Camp Nou.

164 de meciuri
şi 36 de goluri a contabilizat Figo în perioada petrecută la Real Madrid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează