INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Final de poveste! John Terry a făcut marele anunț » Nu se aștepta să primească o asemenea lovitură de la Chelsea

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 11:24

Căpitanul celor de la Chelsea, John Terry, a anunțat la finalul meciului din Cupa Angliei cu Milton Keynes, scor 5-1, despărțirea de Chelsea, anunță Sports Illustrated.

"Ideal, eu mi-aș fi dorit sî joc în continuare la Chelsea, dar echipa merge într-o altă direcție", a declarat John Terry.

Fundașul de 35 de ani va pleca la finalul sezonului de pe Stamford Bridge după 21 de ani petrecuți la echipa londoneză pentru care a strîns 477 de meciuri.

Jucătorul nu are de gînd să se retragă, dar exclude posibilitatea de a juca la alt club din Premier League, presa britanică indicînd posibilitatea de a merge în MLS.

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  02 Februarie 2016, 01:43

In sfirsit se darima bisericuta de la Chelsea . Terry , "preotul", a facut si desfacut cel putin 8 antrenori . Cum unul isi dadea seama ca Terry mai mult greseste si incurca decit ajuta ,cum Terry isi mobiliza gasca sa-l saboteze .Pacat mare ca a reusit sa-i atraga in gasca pe Hazard , Fabregas si Oscar .Mai vechii acoliti Ramirez, Obi si Ivanovici sint pe faras si ei . A incercat acest lucru si la nationala ,dar acolo nimeni nu depindea de Terry si a plecat singur cu coada intre picioare .Good riddance ,John Terry !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează