INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo și Georgina » Unul dintre gemeni a murit la naștere: „Ești îngerul nostru și te vom iubi mereu”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au transmis o veste cutremurătoare luni seară. Fiul lor a murit la naștere.
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au transmis o veste cutremurătoare luni seară. Fiul lor a murit la naștere.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 21:42 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 00:36

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) au transmis o veste cutremurătoare luni seară. Fiul lor a murit la naștere. 

În octombrie 2021, Cristiano și Georgina anunțat că vor fi din nou părinți, de această dată de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Astăzi, cei doi au anunțat că băiatul lor a murit la naștere.

Spartak Moscova, decizie surprinzătoare din cauza războiului din Ucraina + ce mesaj au primit de la Vladimir Putin
Spartak Moscova
Spartak Moscova, decizie surprinzătoare din cauza războiului din Ucraina + ce mesaj au primit de la Vladimir Putin

Veste tragică pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire. 

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, au transmis cei doi, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Cei doi mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lui Manchester United mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Citește și:

Barcelona, încă o seară de coșmar pe Camp Nou » Continuă complexul în fața lui Cadiz

Rooney a retrogradat matematic în liga a treia, dar vrea să rămână la Derby: „Reconstruiesc clubul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
qwes12
qwes12  •  19 Aprilie 2022, 11:33

oricati bani ai avea copiii nu ar trebui sa devina o industrie. ar trebui creati prin iubire daca ti-i doresti, nici mame surogat nici perechi de gemeni planificati, cazul Federer e cel mai evident. e trist ca a murit un copilas. poate acest lucru trage un semnal de alarma.

124864391762775
Doru Ungureanu  •  19 Aprilie 2022, 06:09

Să-i fie țărâna ușoară micuțului. Dumnezeu să-l odihnească...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează