INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacţia fiului lui Cristiano Ronaldo când l-a văzut pe Messi: „A fost un moment foarte amuzant”

Reacţia fiului lui Cristiano Ronaldo când l-a văzut pe Messi
Reacţia fiului lui Cristiano Ronaldo când l-a văzut pe Messi

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 15:19 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 15:44

Dolores Aveiro (66 de ani), mama lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), este de obicei o persoană privată, dar recent aceasta a oferit un interviu în care a vorbit despre fiul său. 

Dolores a împărtășit o poveste amuzantă despre momentul în care nepotul ei, Cristiano Jr, l-a întâlnit pe Lionel Messi la gala pentru decernarea Balonului de Aur din 2017.

„Am fost cu el și i-am spus «uite, acolo este Messi», iar el mi-a răspuns, «acela nu este Messi, este foarte scund». Atunci fiul meu l-a încurajat să meargă să-l salute. Messi este o persoană foarte de treabă, bună. 

Nepotul meu este deja mai înalt decât el, a fost un moment foarte amuzant”, a povestit mama lui Ronaldo în cadrul podcastului ADN de Leao.

Cristiano Ronaldo Jr. (11 ani) este în prezent la academia lui Manchester United, după ce tatăl său s-a transferat în această vară la echipa engleză de la Juventus.

Mama lui Ronaldo îl vrea înapoi la Sporting

Mama lui Cristiano Ronaldo recunoaște că își dorește ca portughezul să-și încheia cariera la echipa ei de suflet, Sporting Lisabona.

„Ronaldo trebuie să se întoarcă aici, dacă ar depinde de mine, ar fi deja aici. Îi place să urmărească jocurile lui Sporting. 

I-am spus deja: «Fiule, înainte să mor, vreau să te văd întorcându-te la Sporting»”, a declarat Dolores Aveiro, în podcastul ADN de Leão. Răspunsul atacantului lui Manchester United către mama sa a fost simplu: „vom vedea”. 

Ar putea exista un alt membru al familiei care să-i îndeplinească dorința lui Dolores. 

Fiul lui Ronaldo, Cristiano Junior (11 ani), este un jucător promițător în academia lui United și Dolores insistă că este mai bun decât era tatăl său la aceeași vârstă. „Să-i văd împreună la Sporting ar fi visul meu”, a spus Dolores.

Cristiano Ronaldo, record după record în Liga Campionilor

În meciul cu Young Boys, portughezul a egalat recordul de partide jucate în Ligă. De marți, și el are 177, la fel ca Iker Casillas. A marcat al 135-lea gol în Champions, alt record (15 peste Messi), al 16-lea la Manchester United. 

Nu mai punctase pentru Manchester în CL din 5 mai 2009, o „dublă” la 3-1 cu Arsenal în deplasare, în returul semifinalelor. Curios, în prima perioadă pe „Old Trafford”, a avut nevoie de 27 de întâlniri pentru a puncta în Ligă. La întoarcere, a făcut-o după 13 minute!

Cristiano Ronaldo, 63 de goluri în CL după 30 de ani 

Încă o performanță. Din cele 135 de goluri în cea mai importantă competiție, Ronaldo a înscris 63 după ce a împlinit 30 de ani. Cu 35 de reușite peste orice alt jucător la această vârstă! Chiar și după înfrângere, lusitanul rămâne optimist. 

„Nu a fost rezultat pe care îl voiam, dar acum e momentul să ne refacem forțele și să ne concentrăm la meciul următor”, a comentat el pe social media. Nu i-a plăcut când Ole Gunnar Solskjaer a decis să-l schimbe, după 71 de minute, însă managerul a explicat. 

Voia să-l protejeze, mai ales pentru că se juca pe teren artificial.

0,76este media golurilor pe meci a lui Cristiano în Champions (135 în 177)

2șuturi la poartă, ambele cadrate, a avut United marți, i-au aparținut lui CR7

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Atletico Madrid vrea să cumpere de la Sheriff Tiraspol! Sumă-record pentru fotbalul din Republica Moldova

Cristiano Ronaldo, record de viteză la Manchester United » Valori incredibile la vârsta de 36 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează