INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Fiul lui Kluivert a dezvăluit care este clubul unde şi-ar dori cel mai mult să ajungă

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 13 februarie 2018 23:30

Justin, fiul legendarului Patrick Kluivert, îşi doreşte să îi calce pe urme tatălui său şi să îmbrace cândva tricoul Barcelonei.

Într-un interviu acordat publicaţiei Helden, Kluivert jr a mărturisit că şi-ar dori să evolueze la Barcelona, echipa unde a scris istorie tatăl său. Cu toate acestea, el nu ar refuza un transfer la rivalii de la Real Madrid.

"Chiar mi-aş dori să merg la Barcelona în loc de Real Madrid. Barcelona este în inima mea, dar cine sunt eu să îi spun nu lui Real Madrid?", a declarat mijlocaşul ofensiv olandez.

În vârstă de 18 ani, Kluivert jr este considerat unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti. În ultima perioadă au apărut speculaţii în presă potrivit cărora este dorit de Arsenal, Tottenham, Chelsea şi Manchester United.

"Dacă primeşti o ofertă bună nu ştii niciodată. Arsenal, Tottenham, Chelsea sau Manchester United sunt cluburi frumoase unde mă pot vedea evoluând în câțiva ani", a mai spus Justin Kluivert.

Justin Kluivert este un produs al centrului de copii și juniori al lui Ajax Amsterdam, în curtea căruia se află de la vârsta de 8 ani. El mai are contract cu "lăncierii" până în iulie 2019 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 7,5 milioane de euro.

25 de partide a disputat Kluivert jr în acest sezon în toate competiţiile reuşind 7 goluri 4 pase de gol

sursa: metro.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează