INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

FOTO Henț! Statuia lui Ronaldo și-a schimbat culoarea în zona intimă: "Parcă nu aveați voie cu mâna în zona de pedeapsă" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 19:11

Cristiano Ronaldo (33 de ani) are o statuie imensă din bronz în Funchal, Portugalia. Turiștii au reușit să îi sporească popularitatea într-un mod inedit. Fotografiile cu ei atingând zona intimă au dus la modificarea proprietăților statuii.

Statuia de 800 de kilograme și peste 3 metri înălțime a căpătat o strălucire aparte. Una inegal distribuită, glumesc turiștii care ajung în Madeira.

John Rodgers, un turist britanic, a trimis imaginile însoțite de o poveste amuzantă celor de la The Sun. 

"Am trimis o fotografie familiei, pe grupul de WhatsApp. Imediat am început să curgă zeci de emoticoane care râdeau. Abia atunci am realizat și eu.

Am vrut să plec, moment în care un grup de turiști s-a apropiat de statuie. Rând pe rând, fiecare persoană a făcut o poză atingând zona intimă. Îmi veneau atâtea glume în minte. Voiam să le spun «parcă nu aveați voie cu mâna în zona de pedeapsă»", a povestit britanicul.

Măcăr e o statuie reușită :)

Cristiano Ronaldo mai are o statuie în zona, pe aeroportul din Madeira, care îi poartă numele. În cazul bustului, reproducerea nu a fost tocmai una exactă, dând naștere unui nesfârșit șir de glume. 

806885 size +5 FOTO

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo a păstrat marele anunț pentru 31 decembrie » Toată Portugalia a așteptat înmărmurită

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează