INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OSASUNA - REAL MADRID 1-3

FOTO Accidentare teribilă la Osasuna - Real » Mărturia unui jucător al lui Zidane: "Țipa atât de tare «tibia și peroneul» că nu am putut privi"

Foto: AS
Foto: AS

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 10:26

Real Madrid s-a impus în meciul disputat la Osasuna, scor 3-1, însă jucătorii lui Zidane au fost martorii unei accidentări șocante a fundașului gazdelor, Bonnin Tano.

În minutul 13, Tano s-a ciocnit cu Isco într-un duel în urma căruia a suferit o fractură de tibie și peroneu. Strigătele de durere ale fundașului din Republica Dominicana l-au șocat pe mijlocașul madrilenilor.

"Tano striga tibia și peroneul atât de tare încât nici nu am vrut să privesc. A fost un moment nefericit, ne-am ciocnit genunchi în genunchi, iar piciorul lui a rămas prins în gazon", a spus Isco la finalul meciului, citat de AS.

Tano va fi operat în cursul zilei de astăzi, după cum informează publicația spaniolă, care susține că medicul Osasunei a confirmat că este vorba despre o fractură închisă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close