INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - GETAFE 0-0

FOTO Al doilea pas greșit consecutiv făcut de Barcelona: doar egal cu o echipă modestă » Cum arată acum clasamentul

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 februarie 2018 19:08

FC Barcelona a făcut al doilea pas greșit consecutiv în La Liga, terminând la egalitate pe teren propriu cu Getafe, scor 0-0. Echipa lui Ernesto Valverde a avut o posesie zdrobitoare, însă n-a reușit să împingă mingea în poarta lui Guaita.

De fapt, în prima repriză nici măcar n-a reușit să trimită vreun șut la sau pe poartă. În repriza a doua Barca a fost ceva mai agresivă, a forțat înscrierea golului, însă Getafe s-a apărat exemplar și a reușit să scoată un punct până la urmă.

Barcelona a ajuns la 59 de puncte, cu 7 peste Atletico Madrid și 17 peste Real Madrid, care are un meci mai puțin. Getafe ajunge la 30 de puncte și acesta este al 5-lea joc fără înfrângere. E adevărat, e vorba de un succes și de 4 remize consecutive.

Yerry Mina a debutat ca titular în campionat la Barca, profitând de accidentările lui Vermaelen, absent azi, și Pique, recuperat parțial și rămas rezervă. Mina a mai jucat 7 minute în Cupă, cu Valencia.

Barcelona - Getafe 0-0 (TEXT)

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Yerry Mina, Digne, Jordi Alba - Rakitici, Sergio Busquets, Coutinho - Paco Alcacer, Messi, Suarez
Rezerve: Cillessen, Semedo, Pique, Iniesta, Dembele, Paulinho, Aleix Vidal
Antrenor: Ernesto Valverde

Getafe: Guaita - Damián, Bruno, Djené, Antunes - Arambarri, Fajr - Portillo, Shibasaki, Amath - Ángel
Rezerve: Martinez -Cabrera, Flamini, Remy, Mora, Cala, Molina
Antrenor: Jose Bordalas

meciurile etapei a 23-a:

Athletic Bilbao - Las Palmas 0-0, Villarreal - Alaves 1-2, Malaga - Atletico Madrid 0-1, Leganes - Eibar 0-1, Real Madrid - Real Sociedad 5-2, Sevilla - Girona 1-0. Azi se mai joacă Celta Vigo - Espanyol și Valencia - Levante. Luni se dispută Deportivo - Betis.

 
 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  11 Februarie 2018, 20:35

Messi al fotbalului iar a adormit pe teren. O fi o solutie sa mai creasca?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează