INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

FOTO Bătăușii, încă două luni după gratii » Kokorin și Mamaev rămân în arest preventiv până la noi ordine

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 10:30

Reținuți 48 de ore, fotbaliștii care l-au bătut luni într-o cafenea din Moscova pe Denis Pak, oficial în Ministerul Industriei și Comerțului sunt acuzați de huliganism.

Bătăușii fotbaliști nu se pot întoarce în libertate mai devreme de 8 decembrie. Procurorii au decis aseară ca Aleksandr Kokorin (Zenit, 27 de ani) și Pavel Mamaev (Krasnodar, 30) să rămână în arest preventiv pentru încă două luni, după ce internaționalii ruși fuseseră reținuți marți pentru 48 de ore. Ei sunt acuzați oficial de huliganism și riscă să ajungă până la 5 ani în spatele gratiilor din cauza scandalului provocat luni.

Amețiți de băutură, l-au bătut, într-o cafenea din Moscova, pe Denis Pak, oficial din Ministerul Industriei și Comerțului.

Salvat de Galatasaray?!

Kokorin nu părea prea afectat după ce a ieșit de la audierile care au durat opt ore. Ba chiar a zâmbit, făcând abstracție că era în cătușe și de ce spusese la intrare: "Vreau să le cer scuze tututor pentru comportamentul meu scandalos. Îmi e foarte rușine de tot ce am făcut".

kokorin

Cariera lui la echipa națională, ca și a lui Mamaev, s-a terminat, ambii fiind excluși pe viață. Dat afară și de la Zenit, atacantul de 27 de ani ar putea fi salvat din Turcia. Dacă scapă din închisoare, Galatasaray e gata să-i facă ofertă și să-l aducă în ianuarie! O așteaptă și președintele lui Zenit. "Kokorin nu e un băiat rău în esență, să nu-l omorâm", a spus Serghei Fursenko.

"Țin să-mi cer public scuze încă o dată pentru tot ceea ce s-a întâmplat, mai ales victimelor acțiunilor mele scandaloase. Sunt gata să suport consecințele faptelor mele" Pavel Mamaev, mijlocaș Krasnodar

"Sunt sigură că avem de-a face cu o conspirație. Totul a fost premeditat, victimele au fost interconectate, iar Aleksandar a răspuns unor provocări. Știu ce persoană inteligentă și educată este"
Daria Șișkanova, impresar rus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
wishmaster
wishmaster  •  12 Octombrie 2018, 19:21
Postat de gazistu pe 12 Octombrie 2018, 17:02

ASA TREBE FACUT SI LA NOI. DAT drept de folosinta arma politiei si organelor de protectie!!!

***, iar ai scapat la tastatura?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Octombrie 2018, 18:37
Postat de romeverest pe 12 Octombrie 2018, 17:46

Iata ca si rusii au o impresara la fel de “inteligenta” precum Woody Woodpecker a noastra !! Idiotii aia i-au rupt capul acelui oficial intr-un loc public, in timp ce ea le gaseste scuze !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  12 Octombrie 2018, 17:46

Iata ca si rusii au o impresara la fel de “inteligenta” precum Woody Woodpecker a noastra !! Idiotii aia i-au rupt capul acelui oficial intr-un loc public, in timp ce ea le gaseste scuze !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează