INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚII

FOTO Când părea că apele s-au liniștit, încă o fostă iubită a lui Cristiano Ronaldo iese la atac și o sprijină pe Kathryn Mayorga: "O s-o ajut cu dovezi clare! E un psihopat nenorocit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 10:24

Cristiano Ronaldo nu are liniște nici în 2019. Vedeta Big Brother Marea Britanie Jasmine Lennard a promis că va face dezvăluiri care să o ajute pe Kathryn Mayorga în cazul în care îl acuză de viol pe superstarul lui Juventus.

Aceasta l-a numit "psihopat" pe Ronaldo într-o postare pe Twitter și a amenințat că va face dezvăluiri despre "adevărata față a lui Ronaldo".

Deși a avut o relație cu Ronaldo în urmă cu 10 ani, Jasmine susține că a discutat cu fotbalistul și în ultimele 18 luni: "Nimeni n-are nicio idee despre cine este cu adevărat Ronaldo. Dacă ar cunoaște măcar jumătate din cum este el, oamenii ar fi îngroziți".

Ronaldo este acuzat de modelul american Kathryn Mayorga (34 de ani) că ar fi violat-o într-un hotel din Las Vegas. "După ce m-am gândit mult, vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga și echipei sale de juriști pentru a-i sprijini acuzația de viol împotriva lui Ronaldo.

Nu mai vreau să trăiesc în minciună. Am de gând să fac totul pentru a o ajuta. Am mesaje și înregistrări care sunt de neprețuit pentru Kathryn și pentru echipa sa. Voi dezvălui adevărata față a lui Ronaldo", susține aceasta.

"Nimeni nu ar crede lucrurile pe care le voi susțin dacă nu aș avea și dovada. Dar, din fericire, pentru că sunt o fată inteligentă, am o mulțime de dovezi. Jocul se va sfârși!

Este un golan și un mincinos! Un psihopat nenorocit. Am sute de mesaje despre el, povești despre cuceririle sale care o oglindesc și pe Mayorga. El recunoaște gravele probleme mintale", a mai scris aceasta în avalanșa de mesaje postate pe Twitter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
952030968311337
Pavel Danut  •  09 Ianuarie 2019, 15:07

De ce nu au zis nimic Țărcile astea de Ronaldo când era la Madrid ?sau au nevoie de bani ?RUŞINE TROMPETISTELOR !

davveire
davveire  •  09 Ianuarie 2019, 13:17

de unde a mai aparut si stramba asta ,probabil are nevoie de bani pt silicoane ca a incercat cu crema de bube de la farmacie dar se pare ca a ramas la fel de plata precum apa care o bea...

fibra
fibra  •  09 Ianuarie 2019, 12:45

Dar si voi fetelor sunteti niste gauri negre,aspiratoare de bani si ati vrea sa va respecte.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează