INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

FOTO Carlo Ancelotti a fost prezentat oficial la Bayern Munchen » Primele declarații ale tehnicianului

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 12:52

Italianul Carlo Ancelotti a fost prezentat oficial astăzi la Bayern Munchen, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și președintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge.

Ancelotti a comunicat în germană la începutul conferinței, iar mai apoi a continuat în engleză și italiană. 

În cursul acestei după-amiezi tehnicianul de 57 de ani va conduce și prima ședință de pregătire a bavarezilor.

"Prieteul meu Guardiola a făcut o treabă excelentă în ultimii ani. Avem o echipă fantastică. Nu sunt aici să fac o revoluție. Mi-ar plăcea să continui stilul lui Guardiola. Cunosc bine stilul de joc al lui Bayern, ne place să jucăm un fotbal ofensiv.

Nu ne gândim la alte transferuri, dar perioada de mercato este deschisă până la data de 31 august. Bundesliga este o competiție foarte interesantă, foarte competitivă. Îmi place atmosfera. Sunt stadioane noi, nu este vioelnță, iar asta este o imagine bună pentru fotbal.

Voi încerca mâncarea cu specific bavarez. Munchen este foarte aproape de Italia și voi putea merge acolo uneori, când voi avea timp liber", a declarat Carlo Ancelotti.

Ancelotti a stat ultima dată pe banca lui Real Madrid, timp de două sezoane (2013/2015 și 2014/2015), înainte de a fi dată afară de Florentino Perez.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andrei.33
andrei.33  •  11 Iulie 2016, 16:04

Mostra de scriitura, jurnalism 2016: "Ancelotti a stat ultima dată pe banca lui Real Madrid, timp de două sezoane (2013/2015 și 2014/2015), înainte de a fi dată afară de Florentino Perez."

wertusi
wertusi  •  11 Iulie 2016, 16:01

Bayern a facut o greseala ca l-a luat pe Angeloti , un antrenor italian la o formatie germana ,nemtii au filosofia atacului , au mers foarte bine cand au pus in practica aceasta filosofie ,Angeloti este defensiv .

adicn
adicn  •  11 Iulie 2016, 15:52
Postat de breitner pe 11 Iulie 2016, 14:56

Asa cum Daum nu a antrenat 2 ani nici Bayern nu trebuia sa-l ia pe Ancelotti (nu a antrenat 1 an) dupa "logica" *** care-si dau cu parerea pe la TV!

Drept!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează