INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Ce înseamnă banii! Aşa arăta, acum 20 de ani, stadionul unei echipe care acum îşi striveşte adversarii, cu un buget GIGANTIC!

Stamford Bridge în 1994, foto: dailymail.co.uk +2   FOTO
Stamford Bridge în 1994, foto: dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 18:09

Acum, găzduieşte 41,837 de suporteri şi o echipă care domină Premier League cu o autoritate incredibilă. Însă stadionul lui Chelsea, Stamford Bridge, nu a devenit unul dintre cele mai elegante stadioane din lume decît după ce rusul Roman Abramovici a venit în Anglia.

Poza de mai sus, publicată de Daily Mail, arată stadionul din centrul Londrei în 1994, într-o stare deplorabilă, cu o pistă de atletism care ia din farmecul jocului de fotbal.

Sosirea banilor pe Stamford Bridge, în 2003, a adus banii necesari pentru modernizarea stadionului. În galeria foto de mai sus, se vede cum arată stadionul în prezent.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
razvan1685
razvan1685  •  04 Noiembrie 2014, 09:26

sper din suflet ca cineva sa inceapa acolo la gazeta o reforma, sa trieze jurnalistii (ma rog pseudo-jurnalistii) sa avem si noi parte macar de un ziar adevarat de sport. Sa nu mai zic de un articol de ieri din ziarl online unde scria ca barcelona e pe locul 10 in spania si valencia pe 2..... ar trebui sa ganditi inainte de posta un articol sau macar sa corecteze aberatiile celor care se dau jurnalisti... mai bine faceti 10-15 articole pe zi, dar macar sa fie de calitate.

razvan1685
razvan1685  •  04 Noiembrie 2014, 09:22

habar n-am de ce mai citesc un asemenea ziar.... cred ca din lipsa de alternativa, deoarece Prosport e si mai varza ca asta, ala a devenit un fel de ziar de cancan al sportului... revenind la acest articol de-a dreptul stupid si lipsit de informatie(care ar trebui sa stea la baza oricarui articol sportiv), e de-a dreptul jenant sa scrii ca venirea lui Abramovici a dus la schimbarea stadionului, avand in vedere ca si poza demonstreaza faptul ca acolo era in toiul modernizarilor, in partea din stanga se vad niste scaune albastre si nu gradene cum apare in restul pozei. Incet-incet gazeta sportului isi va pierde cititorii , care vor prefera sa citeasca un ziar strain de sport.....

secundul
secundul  •  03 Noiembrie 2014, 21:31

Ce aberatii, pai nu Abramovic a investit in stadion sau poate prea putin. De pe vremea lui Dan Petrescu aveau deja acolo renovari.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează