INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Criză de gelozie a unui star de la Bayern » Ce i-a făcut soției după ce a postat o poză decoltată

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 15:36

Mats Hummels, 29 de ani, este un bărbat tare gelos. Fundașul lui Bayern nu suportă s-o vadă prea sexy pe soția sa în pozele la care au acces fanii de pe Instagram.

Dovadă că selfie-ul făcut recent în Munchen la Oktoberfest și postat de Cathy în varianta originală, însoțit de un mesaj cu inimioară, a fost prelucrat pe contul fotbalistului german.

I-a dispărut vederea la sâni oferită de rochia confecționată chiar de doamna Hummels!

Vezi și: FOTO Iubita lui Ronaldo a dat chix! A comentat la soția lui Griezmann, iar reacția a fost virulentă: ”Mă dezguști”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  11 Octombrie 2018, 18:55

Bah fitilistilor! :))) Nu e vorba de gelozie! Este strict vorba de un sportiv care isi respecta imaginea si fanii care il urmaresc pe retelele de socializare. A procedat corect, desi ma indoiesc ca a stat el sa taie poza lu' nevasta-sa si sa o posteze separat pe contul lui. Eu sunt convins ca este un articol inventat de un papagal (fie din redactia voastra, fie din alta parte a lumi). Oricum e trist ce hal de articole publicati in versiunea online.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează