INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

FOTO Ea e cea mai sexy fană din Anglia! Televiziunile se bat pentru ea după ce a cucerit internetul la postul suporterilor lui Chelsea

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 10:04

Chelsea se poate lăuda cu cea mai sexy fană din țară. Sophie Rose e prezentatoare la televiziunea fanilor londonezi și a atras atenția marilor posturi TV din Marea Britanie.

Afișările de pe YouTube au crescut radical pentru Chelsea Fan TV după ce Sophie Rose a devenit reporter. Abonată de ani buni la meciurile lui Chelsea, Sophie a ajuns deja imaginea postului TV al fanilor, iar în scurt timp va ajunge și la o televiziune importantă din UK.

”E o nebunie! Postul nu era așa mare când am început să lucrez aici, însă lucrurile au luat amploare”, mărturisește Sophie Rose. Aceasta și-a deschis și un site unde postează mai multe imagini răvășitoare în costum de baie și nu numai.

După succesul de la Chelsea Fan TV, Sophie a fost recrutată de Channel 4, unde va prezenta emisiunea "The Real Football Fan Show".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close