INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

OFICIAL Liverpool a câștigat titlul în Premier League după 30 de ani! Mesajul clubului pe Twitter, imediat după Chelsea - Manchester City

Jurgen Klopp a adus primul titlu pentru Liverpool +8   FOTO
Jurgen Klopp a adus primul titlu pentru Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 00:22 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 01:59

Liverpool a câștigat matematic titlul în Anglia după 30 de ani, primul din era Premier League. Cu 7 etape înainte de final, trupa lui Klopp are 23 de puncte avans față de City. „Cormoranii” au profitat de victoria lui Chelsea în fața echipei lui Guardiola, scor 2-1.

Așteptarea fanilor lui Liverpool a luat sfârșit. După un sezon perfect, „cormoranii” au ajuns la 19 titluri naționale în Anglia (lider e Manchester United, cu 20 de trofee).

VIDEO. Clipul emoționant publicat de Liverpool imediat după câștigarea titlului

Performanța din acest sezon e cu adevărat specială. „Mașinăria” creată de Jurgen Klopp a câștigat matematic titul cu 7 etape rămase de disputat din Premier League. E cea mai rapidă campioană din istoria competiției!

Mesajul postat de Liverpool pe Twitter

Chelsea a ajutat-o pe Liverpool

Triumful lui Liverpool în Premier League era doar o chestiune de zile. Acesta a venit astăzi, fără ca echipa să joace. Chelsea a câștigat duelul cu Manchester City, scor 2-1, și a consolidat poziția de Liga Campionilor pe care speră să o ocupe la finalul sezonului. 

Partida a fost una superbă. De Bruyne a punctat la capitolul estetic cu golul marcat din lovitură liberă în minutul 55. Golul izbăvitor a venit de la Willian, din penalty, în minutul 78. Fernandinho a fost eliminat la acea fază pentru un henț pe linia porții.

Clasament Premier League

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Stanciu a cântat după primul titlu în Cehia! Fiesta cu 4.000 de fani până spre miezul nopţii

VIDEO Supergol şi contract nou cu Real Madrid » Căpitanul Sergio Ramos, reușită de senzație cu Mallorca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1244406572275906
Costin Stefanita Nitu  •  26 Iunie 2020, 11:14

De unde atata ura pentru o echipa care a muncit mult sub conducerea unui lider in adevaratul sens al cuvantului? Nici n aveti idee cat de mult conteaza un astfel de om indiferent ca este la locul de munca, la scoala, pe teren sau acasa (caruia sa-i pese de oamenii lui). Cat de rar gasesti un astfel de om !! Sunt foarte norocosi cei de la Liverpool si ma bucur pentru victoria lor: a fost o munca colectiva, au lucrat cu adevarat ca o echipa. Jos palaria!

mister_ilie
mister_ilie  •  26 Iunie 2020, 09:14
Postat de magicasteaua. pe 26 Iunie 2020, 00:57

cum sa nu ? a schimbat totul,i-a eliminat in sferturi,ce umilinta inumana mai mare vrei? p.s.:Steaua joaca in liga 1,in liga a 4-a nu joaca nicio Steaua.

Cred ca o confunzi cu fc patru consoane, club infiintat in 2003, dar nu conteaza, tot pe acolo sunt ambele la nivel fotbalistic, atata ca Steaua din liga a patra are suporteri. Eu zic sa te muti pe alt articol cu comentariile, aici e despre Liverpool, deci e pentru un public cu un anumit nivel de prestanta, tu mirosi a branza.

vradu007
vradu007  •  26 Iunie 2020, 08:08

Baietilor care criticati suporterii lui Liverpool, am vazut acum 7 ani mai multi fani Liverpool in barul lor de pe Lipscani decat suporteri la unele meciuri din Liga 1. Sunteti prea mici si total pe langa. Cel mai mare fraier eu sunt, pentru ca imi irosesc timpul uitandu-ma prin comentariile unor samantari obositi, si va mai si raspund. Pacat ca toata lumea are drept de vot....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează