INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVENIMENT

FOTO La 29 de ani, Fyodor Smolov, „decarul” Rusiei, a cerut în căsătorie o minoră, nepoata fostului președinte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 14:36

Fyodor Smolov (29 de ani), fotbalistul lui Lokomotiv Moscova și „decarul” naționalei Rusiei, a lăsat cu gura căscată opinia publică din țara natală. Motivul? Rusul ar fi cerut-o în căsătorie pe Maria Yumasheva, nepoata minoră a lui Boris Elțîn (decedat în 2007), președinte al Rusiei între 1991 și 1999.  

Conform Mirror, care citează presa din Rusia, Maria Yumasheva a acceptat cererea de căsătorie a lui Smolov, iar nunta ar urma să aibă loc în câteva luni, după ce aceasta va împlini 18 ani. 

FOTO La 29 de ani, Fyodor Smolov, „decarul” Rusiei, a cerut în căsătorie o minoră, nepoata fostului președinte
  • Maria Yumasheva, nepoata lui Boris Elțîn // Sursă foto: east2west news

Totuși, gestul lui Smolov nu a impresionat opinia publică din Rusia. Considerat un bad-boy, acesta a avut în trecut mai multe relații cu diverse modele: Victoria Lopyreva, Sofia Nikitchuk și Miranda Shelia s-au înscris pe lista lui de cuceriri, iar admiratorii fostului regim Elțîn se tem că Smolov ar putea avea o influență negativă asupra Mariei Yumasheva.   

FOTO La 29 de ani, Fyodor Smolov, „decarul” Rusiei, a cerut în căsătorie o minoră, nepoata fostului președinte
  • Boris Elțîn, alături de nepoata sa, în copilărie // Sursă foto: east2west news
+5 FOTO
  • Sursă foto: east2west news, Guliver/Getty Images

Fyodor Smolov, „David Beckham al Rusiei”

În trecut, Fyodor Smolov a fost poreclit de Sky Sports „David Beckham al Rusiei”. Motivul? Numele său a apărut pe lista de achiziții a mai multor echipe din Premier League, însă jurnaliștii s-au referit și la trecutul său amoros bogat în evenimente. 

Fyodor Smolov are 14 goluri în 39 de meciuri pentru naționala Rusiei și a evoluat de-a lungul carierei pentru Dynamo Moscova, Feyenoord, Anzhi Makhachkala, Ural, Krasnodar și Lokomotiv Moscova.  

E cotat la 9 milioane de euro de Transfermarkt, după ce în 2017 era evaluat la 16 milioane. A fost ales de 3 ori fotbalistul anului în Rusia. 

Vezi și: 

GALERIE FOTO Jucătorii lui Manchester City, party nebun cu 22 de frumuseți de pe Instagram, după victoria la scor cu Aston Villa!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10156162893436307
Johny English  •  15 Ianuarie 2020, 22:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamouniyak
kamouniyak  •  15 Ianuarie 2020, 16:52

Foarte bine. Numai noi tragem asa onlinie ca la 18 ani incepe maturitatea. E o varsta impusa de oameni. Fiecare se considera matur/matura la varsta la care doreste, bineinteles, cu acordul parintilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close