INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Ce ar spune Dana Budeanu? :)) » Două staruri din Premier League au uluit pe străzile din New York: „Cel mai prost îmbrăcat om din fotbal lovește din nou!”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 13:20

A fost prima pauză de iarnă în Premier League, iar doi fotbaliști ai lui Everton, atacantul Dominic Calvert-Lewin (22 de ani) și mijlocașul Tom Davies (21), și-au petrecut timpul liber în New York, la Fashion Week. Pasionați de modă, cei doi au stârnit amuzamentul pe rețelele de socializare prin ținutele lor bizare. 

Calvert-Lewin a apărut îmbrăcat retro, într-o pereche de pantaloni largi de culoare maro, o cămașă roz, cu un guler caraghios, și un sacou cu model. Unul dintre fani, citat de The Sun, a punctat amuzat pe Twitter: „Calvert-Lewin arată ca un detectiv de la TV din anii '80, care e sub acoperire într-un club de noapte". 

De partea cealaltă, Tom Davies a fost și mai excentric. El a purtat un halat în carouri, o pereche de pantaloni largi, iar piesa de rezistență a fost perechea de ciocate mov pe care a ales-o. Un alt fan a comentat: „Nu pot sa respir când văd pantofii lui Davies".

FOTO Ce ar spune Dana Budeanu? :)) » Două staruri din Premier League au uluit pe străzile din New York: „Cel mai prost îmbrăcat om din fotbal lovește din nou!”

Cei doi nu sunt la prima escapadă de acest fel. În Anglia, Tom Davies chiar a și fost etichetat de fani drept „fotbalistul care se îmbracă cel mai prost”. 

După această vizită la New York, cei doi se vor întoarce sub comanda lui Carlo Ancelotti pentru a pregăti partida cu Arsenal.

Everton se află pe locul 7 în Premier League (36 de puncte) și încearcă să atace o poziție de cupă europeană.

articol de George Moțoiu și Vlad Mareș

Citește și: 

Dezvăluiri din vestiarul Barcelonei » Neymar, transferul pe care Leo Messi și restul echipei și-l doresc neapărat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  13 Februarie 2020, 19:58

Va dati seama cat de disperati sunt cei doi fotbalisti britanici pentru faptul ca nu au auzit de existenta “ specialistei” Danei Budeanu !!!

amicu
amicu  •  13 Februarie 2020, 16:57

ii avem si noi pe ai nostri, familia *** reghe sau gigi becali

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Februarie 2020, 16:02

Hipstereala nu poate fi pentru toata lumea, nu toata lumea o intelege. Ce ar putea comenta un burtos cu tricou mulat pe care scrie Gigolo italiano" despre pozele astea?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează