INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STADION

FOTO Nu vor pistă, dar au piscină! S-a construit primul stadion cu un sector în care fanii se pot bălăci și uita la meci

Foto: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 12:51

În România construcția stadioanelor este o adevărată bătaie de cap, însă nu același lucru se poate spune despre Australia.

Dacă dinamoviștii voiau un stadion fără pistă, în Australia există un stadion cu piscină. Pe stadionul de cricket Gabba Brisbane s-a construit o piscină imensă în locul peluzei.

În zona piscinei însă nu poate sta oricine dorește. Purtătorul de cuvânt al stadionului a explicat cum sunt aleși spectatorii: "Oamenii pot purta pur și simplu cea mai bună îmbrăcăminte de plajă sau costume de baie și vor fi aleși la întâmplare din rândul mulțimii".

32.000 de litri
e capacitatea piscinei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează