INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELARUS

FOTO OFICIAL Diego Maradona surprinde din nou » E președinte-antrenor la o formație din Europa de Est

Diego Maradona și Jose Mourinho FOTO: Guliver/GettyImages
Diego Maradona și Jose Mourinho FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 16 mai 2018 10:48

Diego Armando Maradona (57 de ani) și-a dat demisia de la Al Fujairah, după ce a ratat promovarea în prima ligă a Emiratelor, și a acceptat oferta clubului din Brest, la granița cu Polonia.

Unde sunt bani, acolo e și Diego Maradona. După un an ca antrenor la Al Fujairah, în liga secundă din Emiratele Arabe Unite, argentinianul pleacă din Dubai și se oprește acolo unde impresarul și prietenul Matias Morla i-a mai găsit un job cu mulți bani. La 4.000 de kilometri distanță, în orașul Brest, din Belarus, la granița cu Polonia.

"Da, Diego e cu noi!"

Marți, El Pibe de Oro a semnat contractul pe 3 ani. "Da, Diego e cu noi!", a anunțat clubul. "Sunt președinte la Dinamo Brest. Mulțumesc pentru încredere, mulțumesc pentru că v-ați gândit la mine", a confirmat argentinianul în vârstă de 57 de ani pe Instagram. El se va ocupa și de echipă. E un fel de președinte-antrenor.

foto

S-a fotografiat în timp ce semna actele, s-a înfășurat în steagul Belarusului și și-a pus pe cap șapca oficială a lui Dinamo Brest. Maradona e fericit. 

Milevski joacă la Brest

Dinamo Brest, fondat în 1960, nu a cucerit niciodată titlul în Belarus (are două Cupe câștigate, ultima în 2017), fiind acum pe locul 8 în campionat după 7 etape, la 12 puncte în spatele liderului BATE Borisov.

L-a adus pe Maradona încercând să stopeze dominația lui BATE, care are 12 titluri la rând, dar e foarte dificil. La Brest, vedeta e Artem Milevski, 33 de ani, fost internațional ucrainean, care a jucat în 2016 la Concordia Chiajna, marcând 5 goluri în 13 meciuri de Liga 1. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dumitavi
dumitavi  •  17 Mai 2018, 06:18

"L-a adus pe Maradona încercând să stopeze dominația lui BATE"? Cand intre ei si Bate mai sunt 6 alte cluburi, poate mi se pare mie dar, Maradona are de stopat "dominatia" multora inainte de a se gandi la Bate ☺

badeadorian
badeadorian  •  16 Mai 2018, 13:57
Postat de lukasoil17 pe 16 Mai 2018, 13:32

Ăsta îi baga in liga a- II - a

Salutare luka !!!!! :) Ce mai faci omule ?... nu am mai vorbit de un car de vreme !!!

lukasoil17
lukasoil17  •  16 Mai 2018, 13:32

Ăsta îi baga in liga a- II - a

Vezi toate comentariile (3)
Comentează