INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FOTO Playboy-ul fotbalului italian are companie XXX pe o plajă din Ibiza: "Mă păstrez în formă și aștept mutarea!"

FOTO: Revista @Chi
FOTO: Revista @Chi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 18:29

Marco Borriello (36 de ani) a fost surprins de paparazzi în compania unor femei lipsite de prejudecăți pe o plajă din Ibiza. 

Fostul star al lui Juventus, Milan sau AS Roma este liber de contract în acest moment după despărțirea de Spal. Italianul cu 7 meciuri în tricoul Squadra Azzurra așteaptă oferte: "Mă păstrez în formă și aștept propunerea potrivită pentru următoarea mutare", declara Borriello în urmă cu câteva zile.

Playboy-ul italian este celebru pentru cuceririle sale, cea mai notorie relație fiind cea cu fotomodelul argentinian Belen Rodriguez. Presa din Italia scrie că cei doi ar fi reluat relația.

"Nu ratez niciun meci al naționalei Italiei! Tremur la fiecare atac al adversarilor, dar privesc și ca o femeie fotbalul. Cei mai sexy jucători sunt Cannavaro și Borriello, recunosc"Alena Seredova, soția lui Gianluigi Buffon, în 2008

Marco Borriello a evoluat de-a lungul carierei pentru AC Milan, Treviso, Triestina, Empoli, Reggina, Sampdoria, Genoa, Roma, Juventus, West Ham, Carpi, Atalanta, Cagliari și Spal. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează