INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

FOTO Prima poză cu Aguero după accidentul suferit în Olanda: "Asta m-a salvat"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 11:05

Sergio Aguero s-a pozat după accidentul în care a fost implicat taxiul în care se afla în Olanda, unde mersese la un concert.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere care mă ajută să mă recuperez mai bine. Taxiul a făcut o manevră greșită și a lovit un stâlp. A fost o lovitură puternică, dar centura de siguranță m-a ajutat să nu fie mai rău.

Vreau să mulțumesc pentru atenția și tratamentul pe care le-am primit la Spitalul Universitar din Amsterdam. Acum sunt în Manchester după ce am fost evaluat de către doctori. Am o fractură toracică. Mă doare, dar acum mă recuperez. Vă mulțumesc tuturor", a fost mesajul postat de Aguero pe contul său de Facebook.

Argentinianul de 29 de ani se afla într-un taxi, în drum spre aeroportul din Amsterdam, după ce a participat la un concert al artistului columbian Maluma, când șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

 

Muchas gracias de corazón por tantos mensajes de apoyo que me ayudan para recuperarme mejor. El taxi hizo un mala...

Posted by Sergio Aguero on 29 Septembrie 2017

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2011449762469988
Eugen Eugen  •  30 Septembrie 2017, 23:36

Era UBER ..nu taxi ! o mare diferenta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează