INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA - ATLETICO 2-0

FOTO ”Semnal de alarmă la momentul potrivit” » Simeone, în dificultate cu supercampioana Europei + Cele 6 cauze ale crizei

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 12:18

Atletico Madrid nu s-a trezit din euforia triumfului cu Real și e la 5 puncte de lider după ce s-a văzut învinsă de Celta, scor 2-0. ”Excesul de încredere, erorile defensive, deciziile tehnice, lipsa golurilor și forma slabă”, a dezvăluit Marca motivele crizei.

Patru puncte după primele 3 etape și deja 5 lungimi în spatele liderului reprezintă deja simptomele unei crize la supercampioana Europei. Întâiul eșec al stagiunii suferit la Vigo, 0-2 cu Celta, a venit doar ca prelungirea chinului din finalul partidei cu Rayo. "Semnalul de alarmă, și-n special pentru mine, pică la momentul potrivit.

E responsablitatea mea totală, pentru că sigur nu am fost clar în mesajul dat echipei. Nu avem scuze pentru jocul prost, mai ales după pauză. Dar eu sunt mai liniștit ca niciodată, ne vom reveni rapid", spune Simeone.

Cele 6 cauze ale crizei

Marca a radiografiat însă motivele crizei madrilenilor, survenite după euforia succesului de la Tallinn cu Real.

1. Excesul de încredere. "Din iunie încoace, echipa e acoperită de laude. De la timpul scurt în care și-a făcut lotul până la victoria din Supercupă. Cifrele reflectă însă altă realitate și Atletico trebuie să coboare din nori".

2. Erorile defensive. "Fortăreața lui Cholo nu mai este atât de impenetrabilă. Au făcut-o vulnerabilă Valencia, Celta și chiar și Rayo prin arma contraatacului. În plus, greșelile individuale au destabilizat mai mult echipa".

3. Deciziile tehnice controversate. "Experimentul cu Savici fundaș dreapta la Vigo a fost falimentar. La fel și lăsarea pe bancă a lui Lemar, Rodrigo și Arias. Schimbările n-au ajutat, iar muntenegreanul a fost eliminat".

4. Nu înscrie. "Numai două goluri în 3 jocuri. Diego Costa a ajuns la 12 meciuri fără să marcheze în LaLga".

5. Lipsa liderilor. "Plecările lui Torres și Fernández au produs un gol în vestiar. Coeziunea grupului suferă".

6. Forma slabă. "Mondialul și un presezon atipic, cu călătoriii exotice, au lăsat urme grave în condiția fizică". 

0 șuturi au cadrat jucătorii lui Atletico din 10 trimise către poartă de Saul, Griezmann, Gimenez și Correa în meciul cu Celta

Vezi și: FOTO // Real Madrid - Leganes 4-1 » Spectacol pe "Bernabeu" la debutul lui Courtois

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10154099813529868
Cami Nebi  •  02 Septembrie 2018, 13:29

Se vorbeste de experimentul cu Savici ca fundas dreapta,dar nu se pomeneste nimic de plecarea lui Vrsaljko.A mai plecat si Gameiro,nu numai Torres si Fernandez.Toate echipele mari din Europa care au avut jucatori implicati in fazele superioare ale CM 2018 au avut parte de o pregatire atipica in presezon,nu numai Atletico.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează