INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Foto şi VIDEO » 40.000 de fani au creat o atmosferă demenţială la prezentarea lui Fernando Torres la Atletico Madrid! Declaraţie emoţionantă a atacantului

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 12:15

Fernando Torres s-a întors la Atletico Madrid, fanii au umplut stadionul pentru a vedea prezentarea lui Torres, iar atacantul a declarat că vrea să cîştige trofee.

Vîrful care va împlini în martie 31 de ani a făcut şi o declaraţie care i-a emoţionat pe suporteri: "Într-o bună zi va trebui să-mi explicaţi ce am făcut eu pentru a merita atîta iubire, pentru a fi tratat atît de bine! Ce frumos e să mă întoarc acasă!"

"Sînt din nou aici, după şapte ani şi este o zi specială şi emoţionantă pentru mine. Mereu mi-a părut rău că nu am cîştigat un titlu cu Atletico.

Echipa a crescut mult şi sper să cîştig cît mai multe trofee. Diego Simeone a fost cel care m-a făcut să vin la echipă şi mi-a transmis multă încredere", a spus Torres la prezentarea lui.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  04 Ianuarie 2015, 22:41

Cam asta e si diferenta intre economia spaniola si economia romaneasca . De citeva zeci de mii de ori . Pib-ul Tovarasi . Pib-ul . Acum agatzati-va de ultima speranta . Johannis . Diaspora le-a scris un e mail parintilor domnului presedinte care locuiesc la munchen . Parintii au apelat la google translate .

xhthu
xhthu  •  04 Ianuarie 2015, 20:00

e si normal ,probabil mare parte din suporterii de pe stadion l-au vazut si acum vreo 15 ani ,cand atletico era in B, si el era un pusti pistruiat care debuta

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Ianuarie 2015, 19:11

...sa nu exageram ...totusi ...al nostru o sa fie acoperit complet...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează