INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

FOTO ȘI VIDEO Imagine incredibile! Primire grandioasă pentru Guardiola la Manchester City! "Vreau să le răspund celor care spun că nu pot"

Foto: Guliver/GettyImages +7   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 18:40

Pep Guardiola a fost prezentat oficial la Manchester City astăzi, în cadrul unei ceremonii la care au participat mii de suporteri ai "cetățenilor".

Oamenii au început să se strângă de la primele ore în fața scenei amplasate special pentru noul antrenor al lui City, iar în cadrul ceremoniei de prezentare, Guardiola a răspuns întrebărilor adresate de fani.

"Am confirmat în Catalonia și Germania, iar acum vreau să-i fac mândri de felul în care jucăm pe fanii lui Manchester City. Nu am deloc prejudecăți legate de venirea în Anglia. Vreau să învăț cât mai mult posibil. Unii oameni au spus că îmi va fi greu să impun stilul de joc care îmi place în Anglia. Așa că mi-am spus «de ce nu?» De asta sunt aici - pentru că vreau să încerc", a spus Pep.

Înainte de a semna cu City, Guardiola a antrenat formația germană Bayern Munchen, cu care a câștigat trei titluri consecutive și două Cupe al Germaniei. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Iulie 2016, 19:33

Pep oamenii vor sa le promiti titlu ...asa cum a promis si nea falci dinamovistilor ...locul doi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează