INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - CRYSTAL PALACE 1-0

FOTO şi VIDEO S-a decis Premier League! Nebunie în vestiarul lui Cheslea! Imagini uluitoare

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 17:21

Chelsea a cîștigat al patrulea titlu în Premier League, după victoria contra celor de la Crystal Palace, scor 1-0.

20:40

UPDATE: jucătorii lui Chelsea au început sărbătoarea şi au petrecut în vestiar.

Ştirea iniţială:

Trupa lui Jose Mourinho avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a fi campioană din punct de vedere matematic. Cu victoria din meciul cu Palace, Chelsea s-a distanțat la 16 puncte de locul secund, cu 4 etape înainte de final.

Golul albaștrilor a venit în prima repriză, atunci cînd Eden Hazard a executat un penalty în doi timpi, în minutul 44. VIDEO AICI

Este al treilea titlu obținut de Mourinho în Premier League, după cele două repurtate în primul mandat pe Stamford Bridge, la mijlocul deceniului trecut.

De altfel, portughezul a bifat primul titlu după cel obținut cu Real Madrid în sezonul 2012-2013. Chelsea nu a avut nicio emoție pe parcursul campionatului, echipa  "albaștrilor" cocoțîndu-se pe prima poziție în Premier încă din luna august.

Cu Diego Costa pe post de golgheter și Cesc Fabregas la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, cu 17 pase de gol, Chelsea nu a pierdut decît două meciuri în campionat și 3 în toate competițiile!

Mai mult, pînă în acest moment, Chelsea nu a pierdut niciodată pe teren propriu, ambele înfrîngeri din campionat venind în deplasare, una la Newcastle, 1-2, și una la Tottenham, 3-5.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
thedronius
thedronius  •  03 Mai 2015, 20:27
Postat de wrestler pe 03 Mai 2015, 18:45

cea mai urata echipa din Europa , nu joaca nimic!

Mi-ar fi rusine sa fiu in locul tau.

wrestler
wrestler  •  03 Mai 2015, 18:45

cea mai urata echipa din Europa , nu joaca nimic!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează