INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - SPANIA, AMICAL, AZI, ORA 23:00

FOTO » Vezi AICI imagini de la întîlnirea dintre campionii mondiali şi preşedintele Argentinei

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Argentina i-a primit cu braţele deschise pe fotbaliştii naţionalei Spaniei. Şi preşedinta ţării natale a lui Lionel Messi, Cristina Fernandez de Kirchner, a dorit să îi felicite personal pe campionii lumii şi nu a ratat ocazia. Vicente del Bosque şi fotbaliştii săi se află în Argentina pentru a disputa un meci amical, partidă numită "finala care nu a fost posibilă la CM 2010 din Africa de Sud".

Cristina Fernandez i-a felicitat pe membrii "La Roja" pentru titlul mondial obţinut în numele tuturor argentinienilor. Preşedintele Argentinei i-a primit pe jucători în sediul Guvernului, Casa Rosada, ieri, cu o zi înainte de amicalul Argentina - Spania, care va avea loc pe stadionul "Monumental" din Buenos Aires.

"Vă felicit pentru performanţa voastră şi vă mulţumesc pentru că aţi acceptat să fiţi prezenţi în ţara noastră. Spania e o ţară foarte specială şi dragă nouă", a spus Cristina Fernandez, care nu a ratat ocazia de a se fotografia cu jucătorii. Casillas şi compania i-au dăruit un tricou al naţionalei Spaniei cu semnăturile lor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează