INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO + VIDEO Dramatism în Cupa Italiei » Inter a revenit de la 0-3 cu Juventus, dar a ratat calificarea

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 08:52

După 3-0 în tur, Juventus era cu un pas în finala Cupei Italiei, iar în returul disputat pe terenul celor de la Inter și-a odihnit o parte din titulari.

Inter nu a renunțat la luptă, și a deschis repede scorul, în minutul 17, prin Brozovici. Imediat după pauză, în minutul 49, Perisici a marcat golul de 2-0, și a făcut ca meciul să aibă un final intens.

În minutul 82, Brozovici a făcut dubla, după ce a marcat din penalty, și a dus meciul în prelungiri. Scorul s-a menținut același și după cele două reprize de prelungiri, iar calificarea s-a decis la penalty-uri.

Juventus a avut câștig de cauză la loviturile de pedeapsă, după ce s-a impus cu 5-3, Palacio ratatând pentru Inter.

Vezi aici video

În finală, Juventus o va întâlni pe AC Milan, formație care s-a calificat după victorii cu Alessandria, formație din liga a treia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Martie 2016, 11:28

Mancini a transformat-o pe Inter intr-o o echipa oarecare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează