INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

FOTO+VIDEO Primul sezon din carieră fără trofeu! Wenger îi suflă lui Pep ultima șansă din acest sezon » Înfrângere în prelungiri contra lui Arsenal

Foto: Guliver/GettyImages +19   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 19:51

Arsenal a trecut cu 2-1 de Manchester City, în semifinalele FA Cup, iar formația antrenată de Pep Guardiola a ratat ultima șansă de a cuceri un trofeu în acest sezon.

Aguero a deschis scorul în semifinala de pe Wembley după 62 de minute, când a profitat de o recuperare la mijlocul terenului, a plecat singur spre poarta "tunarilor" și l-a învins cu ușurință pe Cech.

Nouă minute mai târziu, Monreal a egalat pentru Arsenal, după o centrare perfectă primită de la Oxlade-Chamberlain, iar partida a mers în prelungiri.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei!

Arsenal a continuat să atace, Alexis Sanchez a marcat golul calificării în minutul 100, iar Arsenal a bifat a treia calificare în finala competiției, în ultimele patru sezoane. Trupa lui Wenger a câștigat trofeul în 2014 și 2015. 

De cealaltă parte, Pep Guardiola este la primul sezon ca antrenor în care nu reușește să câștige niciun trofeu. 

15 trofeea câștigat Pep Guardiola din 2008, când a fost instalat pe banca Barcelonei. Ultimele trei reprezintă campionate ale Germaniei, cu Bayern Munchen. Nici un an fără trofeu până la cel curent.

Echipele de start:

Arsenal: Cech - Gabriel, Koscielny, Holding - Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Xhaka, Monreal - Ozil, Sanchez - Giroud
Rezerve: Martinez - Bellerin, Coquelin, Gibbs, Iwobi, Walcott, Welbeck

Manchester City: Bravo - Navas, Kompany, Otamendi, Clichy - Fernandinho, Toure - De Bruyne, Silva, Sane - Aguero
Rezerve: Caballero, Delph, Iheanacho, Kolarov, Fernando, Sterling, Zabaleta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează