INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FranKO! De Boer, dat afară după 77 de zile la Crystal! "Era un ciudat!". La Inter, a fost concediat după 83 de zile!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 09:36

Antrenorul olandez Frank de Boer, 47 de ani, semnase pe 3 sezoane și cu clubul milanez, și cu cel londonez. Schimbările confuze din echipă, comunicarea teribilă și lipsa de personalitate l-au transformat în managerul cu cea mai scurtă aventură în Premier.

După 5 ani și jumătate cu 4 titluri la rând pe banca lui Ajax, Frank de Boer s-a specializat în eșecuri. Unul după altul. Echipe alese total greșit în cel mai neinspirat moment și recorduri negative. Cine e antrenorul sau managerul dat afară cel mai repede? Olandezul în vârstă de 47 de ani!

5,5 milioane €va primi Frank de Boer ca despăgubire pentru concedierea de la Crystal Palace

"Era un ciudat"

La Inter, a semnat pe 3 sezoane. A plecat după 83 de zile. La Crystal Palace, avea contract tot pe 3 stagiuni. A fost concediat după doar 77 de zile! Nu există în istoria Premier League un tehnician demis mai devreme de 4 etape! Patru meciuri, patru înfrângeri, niciun gol marcat, 0-7 golaveraj!

Ce-au povestit jucătorii lui Crystal? "Era aproape imposibil să te înțelegi cu el", a mărturisit unul dintre ei sub protecția anonimatului. "Era un ciudat", a adăugat altul. Și Daily Mail a observat marile lui probleme la Londra: confuzie tactică absolută, comunicare teribilă, lipsă de personalitate.

Top 5 demiteri rapide Premier

Nume Club Meciuri
1. Frank de Boer Crystal 4
2. Les Reed Charlton 7
3-5. Bob Bradley Swansea 11
Jacques Santini Tottenham 11
Sammy Lee Bolton 11

Hodgson, 1,1 milioane bonus de salvare

"Schimbările de poziții și roluri în echipă i-au uluit pe fotbaliști. A crezut că e ca la Ajax. Apărare în trei și pasă, pasă, pasă. Nu i-a reușit nimic", a comentat cotidianul britanic. În scurt timp, totul a fost aflat de președintele Steve Parrish, care i-a dat reject! Și l-a înlocuit cu bătrânul Roy Hodgson, 70 de ani. Care va câștiga 2,7 milioane de euro pe sezon până în 2019 și va avea 1,1 milioane bonus de salvare. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează