INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FranKO! De Boer, dat afară după 77 de zile la Crystal! "Era un ciudat!". La Inter, a fost concediat după 83 de zile!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 09:36

Antrenorul olandez Frank de Boer, 47 de ani, semnase pe 3 sezoane și cu clubul milanez, și cu cel londonez. Schimbările confuze din echipă, comunicarea teribilă și lipsa de personalitate l-au transformat în managerul cu cea mai scurtă aventură în Premier.

După 5 ani și jumătate cu 4 titluri la rând pe banca lui Ajax, Frank de Boer s-a specializat în eșecuri. Unul după altul. Echipe alese total greșit în cel mai neinspirat moment și recorduri negative. Cine e antrenorul sau managerul dat afară cel mai repede? Olandezul în vârstă de 47 de ani!

5,5 milioane €va primi Frank de Boer ca despăgubire pentru concedierea de la Crystal Palace

"Era un ciudat"

La Inter, a semnat pe 3 sezoane. A plecat după 83 de zile. La Crystal Palace, avea contract tot pe 3 stagiuni. A fost concediat după doar 77 de zile! Nu există în istoria Premier League un tehnician demis mai devreme de 4 etape! Patru meciuri, patru înfrângeri, niciun gol marcat, 0-7 golaveraj!

Ce-au povestit jucătorii lui Crystal? "Era aproape imposibil să te înțelegi cu el", a mărturisit unul dintre ei sub protecția anonimatului. "Era un ciudat", a adăugat altul. Și Daily Mail a observat marile lui probleme la Londra: confuzie tactică absolută, comunicare teribilă, lipsă de personalitate.

Top 5 demiteri rapide Premier

Nume Club Meciuri
1. Frank de Boer Crystal 4
2. Les Reed Charlton 7
3-5. Bob Bradley Swansea 11
Jacques Santini Tottenham 11
Sammy Lee Bolton 11

Hodgson, 1,1 milioane bonus de salvare

"Schimbările de poziții și roluri în echipă i-au uluit pe fotbaliști. A crezut că e ca la Ajax. Apărare în trei și pasă, pasă, pasă. Nu i-a reușit nimic", a comentat cotidianul britanic. În scurt timp, totul a fost aflat de președintele Steve Parrish, care i-a dat reject! Și l-a înlocuit cu bătrânul Roy Hodgson, 70 de ani. Care va câștiga 2,7 milioane de euro pe sezon până în 2019 și va avea 1,1 milioane bonus de salvare. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează