INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Fratele lui Paul Pogba continuă atacul: „A plătit milioane de euro șamanului! Mă vrea mort, în închisoare”

Cazul Pogba șochează Franța, foto: Guliver/gettyimages
Cazul Pogba șochează Franța, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 11:52 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 12:00

Mathias Pogba se răzbună pe fratele lui, internaționalul francez Paul Pogba, care a făcut plângere la poliție împotriva lui. A spus deja despre campionul mondial că a pus acel șaman să facă magie neagră pentru ca Mbappé să se accidenteze.

Cazul Paul Pogba șochează Franța și fratele mai mare al campionului mondial continuă să-l atace pe jucătorul lui Juventus

Nicolae Dică anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Am greșit, așa vom face de-acum”
FCSB
Nicolae Dică anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Am greșit, așa vom face de-acum”

I-au cerut 13 milioane lui Paul Pogba sub amenințarea armelor 

După ce s-a aflat că Paul a făcut plângere la poliție împotriva lui Mathias Pogba și a unor prieteni din copilărie, care l-au sechestrat într-un apartament de la periferia Parisului, sub amenințarea armelor automate, amenințându-l și șantajându-l să le dea 13 milioane de euro (el le-ar fi dat 100.000 €) pentru protecția pe care i-ar fi asigurat-o întreaga carieră, fratele a anunțat că va face dezvăluiri explozive despre internaționalul francez. 

Cercetat într-o anchetă pentru tentativă de extorcare, Mathias l-a acuzat că a plătit un șaman pentru a-i face magie neagră lui Kylian Mbappé, ca acesta să se accidenteze. Iar acum afirmă că jucătorul în vârstă de 29 de ani are o relație veche cu acest șaman. 

„Paul Pogba a recunoscut în fața investigatorilor" 

„Am vorbit despre legăturile lui cu vrăjitoria și nu contează dacă mă credeți sau nu. Cel mai important lucru este că e rău, aceste practici îți cer să faci lucruri urâte și pot răni alți oameni. Întrebarea e: nu a confirmat Paul că a apelat la ajutorul șamanilor? A recunoscut în fața investigatorilor, le-a spus că a plătit un șaman să-l protejeze de accidentări. Și ca să te te ferească, trebuie să-i plătești acestui vraci atâția ani milioane de euro? Mai ales că nici nu avea efect. Și cei care anchetează, și autoritățile pot verifica ușor la banca centrală din Londra”, a declarat Mathias. 

Acesta susține că „Paul Pogba și-a pierdut de multă vreme noțiunea de realitate și încearcă să distrugă familia. Pe mine mă vrea fie mort, fie aruncat în închisoare”. 

Neagă că l-ar fi șantajat și pretinde că acele sume de bani primite „sunt justificate de documente oficiale, înregistrate. A fost un gest consimțit din partea sa”. 

Didier Deschamps se teme de alt scandal 

În acest timp, selecționerul francez e tot mai îngrijorat de o posibilă ruptură între Pogba și Mbappé, potrivit L'Équipe. Cu 81 de zile înaintea Mondialului, Didier Deschamps se teme să nu aibă alt scandal în lot. De genul celui dintre Karim Benzema și Mathieu Valbuena. 

Acuzat de complicitate la tentativă de șantaj împotriva lui Valbuena, atacantul lui Real a fost condamnat în 2021 la un an de închisoare cu suspendare. Din cauza implicării sale, Benzema a fost exclus șase ani de la națională (2015-2021).

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

VIDEO Vedeta lui Leeds și-a dislocat umărul și a avut nevoie de mască de oxigen

Aiuritor » Chelsea cumpără fundașul-dribler din Bundesliga pentru 90 de milioane €! Aproape 360 de milioane cheltuite în această vară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  31 August 2022, 17:14

Milioane de euro...:)) când (probabil) cu câteva zeci de mii, putea plăti un asasin sa termine definitiv cu el.

paiazze
paiazze  •  31 August 2022, 12:26

Stiri din Africa. Cand te gandesti ca baietii astia castiga milioane de euro...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 August 2022, 12:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează