INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA BERLIN

Friedhelm Funkel rămîne antrenorul lui Max Nicu la Hertha

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Tehnicianul Friedhelm Funkel a fost reconfirmat în funcţia de antrenor principal al echipei Hertha Berlin în cadrul unei reuniuni extraordinare a conducerii clubului situat pe ultimul loc în campionatul Germaniei, informează AFP.

"Am decis în unanimitate şi fără reţineri să susţinem proiectul sportiv al directorului sportiv Michael Preetz" , a declarat preşedintele clubului german, Werner Gegenbauer.

Funkel a preluat echipa la care evoluează şi Maximilian Nicu la începutul lunii octombrie 2009, când i-a succedat elveţianului Lucien Favre, demis după un început de sezon catastrofal.

Sub conducerea tehnică a lui Funkel, Hertha Berlin a înregistrat nouă înfrângeri şi doar două victorii.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  04 Martie 2010, 22:06

din cate stiu eu, si mai tin minte antrenorul acesta a retrogradat multe formatii in a 2-a liga germana. e tare slab. pacat de hertha.

 •  04 Martie 2010, 21:45

hertha nu ma dezamagiti sper sa pierdeti cu hsv ca o sa pun 1 pe hsv hai hsv

Vezi toate comentariile (2)
Comentează