INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - BARCELONA, MIERCURI, 22:00

Gâlcă a vorbit despre Luis Enrique și returul cu Barcelona

Foto: PEP MORATA - MD
Foto: PEP MORATA - MD

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 15:13

Costel Gâlcă va încheia mîine cele 11 zile de tensiune în care Espanyol se va fi întîlnit cu Barcelona de trei ori: o dată în campionat, 0-0, o dată în partida tur din Cupa Regelui, 1-4, și mîine în retur.

Antrenorul lui Espanyol l-a felicitat pe omologul său de la Barcelona, care a cîștigat titlul de cel mai bun antrenor din 2015 și își impulsionează elevii înaintea returului contra lui Messi și compania.

"Sînt în relații foarte bune cu Luis Enrique. Îl felicit pentru cîștigarea titlului de cel mai bun antrenor al anului. Sînt convins că va mai cîștiga o mulțime de trofee.

Sper să avem o atitudine ambițioasă și noi, dar și fanii noștri. Trebuie să înțeleagă toată lumea că e doar o competiție sportivă, doar o partidă de fotbal", a spus Gâlcă în presa spaniolă.

"Vrem să jucăm fotbal contra lui Espanyol. Meciurile cu ei sînt întotdeauna speciale, pentru că există o atmosferă unică. Și anul trecut m-am pozat cu antrenorul lui Espanyol. Dacă asta ajută la calmarea spiritelor, atunci e foarte bine" Luis Enrique

Espanyol va primi vizita Barcelonei în returul optimilor de finală ale Cupei Regelui, miercuri, de la ora 22:00, în direct la Digisport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează