INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GETAFE - ESPANYOL, DUMINICĂ, 19:15

Gâlcă, încă o misiune dificilă în fața lui Getafe: "Sîntem sub presiune"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 22:41

Espanyol va juca duminică, de la ora 19:15, pe terenul lui Getafe, iar antrenorul român se gîndește deja la a doua victorie în campionat de cînd e la formația catalană.

Getafe este o echipă bună, care nu lasă spații între linii și, dacă nu mă înșel, este neînvinsă de cinci sau șase meciuri pe propriul teren. Vreți sau nu, va fi puțin complicat. Există o presiune pe noi, avem meciuri dificile, dar cel mai greu este cel cu Getafe.

Trebuie să scoatem puncte. Avem nevoie de cele 3 puncte pentru încrederea echipei și pentru viitorul acesteia”, a spus Costel Gâlcă la conferința de presă.

Espanyol ocupă locul 13 în La Liga, cu 21 de puncte, în timp ce Getafe este o poziție mai sus, la două lungimi în fața catalanilor. Partida dintre cele două va fi duminică, de la ora 19:15, în direct pe Digisport 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
427278137453618
Walter Wicky  •  17 Ianuarie 2016, 09:49

Dl.Gilca antrenorul stelei cel mai valoros din istoria fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează