INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Brazilianul Hulk și-a părăsit soția și s-a cuplat cu nepoata! „Iartă-mă, mătușă, dar cu inima nu te pui”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 15:38

Starul brazilian Hulk (33 de ani) s-a despărțit de soția Iran Angelo de Souza, după 12 ani de căsnicie, și s-a cuplat cu nepoata ei, Camila (31 de ani). 

Mijlocașul ofensiv al chinezilor de la Shanghai SIPG, acolo unde câștigă 320.000 de euro pe săptămână, este implicat într-un scandal fără precedent în Brazilia. Imediat după divorț a oficializat relația cu nepoata fostei soții, Camila, o apropiată a familiei, așa cum se poate vedea în mai multe imagini de pe rețelele de socializare. 

Un apropiat al lui Hulk a confirmat relația: „El i-a chemat pe părinții Camilei și pe fratele ei pentru a le spune adevărul. Are o poziție transparentă, nu se ascunde”

Camila: „Mătușă, te iubesc!”

Camila a explicat și ea prin intermediul unei postări pe Instagram: „Mătușă Iran, în primul rând vreau să îți spun că acest mesaj nu este o explicație sau o justificare. Vreau să transmit unele lucruri pe care, din păcate, nu ți le pot spune personal. Chiar dacă e irelevant pentru tine, te iubesc foarte mult. Nu mi-am imaginat niciodată că se poate întâmpla asta, dar nu îi putem dicta inimii. Nimeni nu e imun. Îmi pare rău pentru tot”. 

+9 FOTO

Soția nu îl iartă pe Hulk

Hulk, pe numele real Givanildo Vieira de Sousa, și Iran au împreună trei copiii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani. Fosta soție se simte trădată. 

„E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”, a spus Iran.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, filmare provocatoare în vacanța din Dubai. Peste 6 milioane de aprecieri pe Instagram!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ge0x
ge0x  •  29 Decembrie 2019, 21:14

Nu e nimic imoral sau greșit. Dimpotrivă, oamenii și-au urmat inima. Poate fi dureros pt o parte dintre cei implicați, dar trece. Decât să te minți sa stai într-o relație care nu te face fericit, mai bine faci ceva sa fi fericit. Dar câți au puterea asta? Mai bine spui stop decât sa stai cu cineva din milă sau din interes. Lasa ca are fosta destui bani, bărbați sunt destui.

2583373415111105
Ancăn Claudia  •  29 Decembrie 2019, 12:06

Arbitrul e liber? Hm. Dacă are deja o familie închegată, trei copii, mă întreb ce a găsit la nepoată? Cu ce i-o fi greșit soția, ca să o lase pentru o "*** vopsită"? Sau poate omul a înnebunit și at trebui dus la psihiatru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2544725655650026
أميرة ريجينا  •  29 Decembrie 2019, 06:29

Rusine sa ii fie..nu are pic de respect..e plina lumea de femei...alta nu gasea decat nepoata..?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează