INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

FOTO După 104 zile de exil, jucătorii echipei din primul focar de COVID-19 au fost așteptați cu flori de sute de fani

Wuhan Zall, pregătită de spaniolul Josè Gonzalez, va reveni miercuri la antrenamente și speră că fotbalul se va relua curând în țara de unde a pornit pandemia de coronavirus, care a făcut peste 160.000 de morți pe glob. Foto: Guliver/GettyImages +5   FOTO
Wuhan Zall, pregătită de spaniolul Josè Gonzalez, va reveni miercuri la antrenamente și speră că fotbalul se va relua curând în țara de unde a pornit pandemia de coronavirus, care a făcut peste 160.000 de morți pe glob. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 15:31

Wuhan Zall, pregătită de spaniolul Josè Gonzalez, va reveni miercuri la antrenamente și speră că fotbalul se va relua curând în China, țara de unde a pornit pandemia de coronavirus care a făcut peste 160.000 de morți pe glob.

Și fotbalul se apropie de o reluare a activității în China, chiar în primul focar de coronavirus. La mai bine de trei luni de zile de când au fost obligați să plece din Wuhan, orașul cu 11 milioane de locuitori, jucătorii lui Zall s-au întors acasă și au fost primiți ca niște eroi de câteva sute de suporteri. 

Echipa pregătită de spaniolul Josè Gonzalez a ajuns cu un tren de mare viteză de la Guangzhou, unde a rămas până la redeschiderea orașului după revenirea din Marbella, unde fugise de teama infectării. Protejați cu măști, fanii i-au primit cu flori, cântece și multe lacrimi!

+1 FOTO

Trei săptămâni în carantină la Shenzen

"După ce a făcut înconjurul lumii în 104 zile, echipa a pus iar piciorul în oraș. Acum fotbaliștii vor petrece câteva zile cu familiile, pe care nu le-au văzut în acest timp, și le mulțumesc fanilor pentru susținere”, a anunțat un oficial al clubului. Echipa Wuhan Zall, care a fost blocată în Germania după ce s-au închis granițele și s-au anulat zborurile, stând trei săptămâni în carantină la Shenzen, va începe antrenamentele miercuri, deși nu se știe data reluării campionatului.

6este locul pe care a terminat Wuhan Zall campionatul trecut în Superliga chineză, la nouă puncte în spatele echipei lui Olăroiu, Jiangsu Suning

4.632 de deceses-au înregistrat în China din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritățile din Wuhan au mai adăugat la bilanțul inițial 1.290 de morți

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Varicela l-a salvat pe jucătorul Valenciei de coronavirus: „A venit la fix”

Ne ajută și pe noi? UEFA și-a întors decizia și nu mai amenință echipele cu interzicerea cupelor europene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează