INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Fiica lui Abramovici nu are nicio reținere! Imagini cu formele rubensiene ale rusoaicei, care e campioană la călărie

FOTO: Instagram +7   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 18:29

Sofia Abramovici, 23 de ani, este considerată cea mai "sălbatică" dintre cei 7 copii ai miliardului rus.

Sofia, absolventă de marketing și management la Royal Holloway, nu se sfiește din a-și etala formele rubensiene pe rețelele de socializare. Este recunoscută drept petrecăreața familiei, asumându-și perfect acest rol.

Sofia adoră viața de noapte din Londra, unde nu în puține rânduri a fost surprinsă achitând note de peste 3.000 de lire la petrecerile pe car ele dă alături de membrii familiei Beckham.

Frumoasa rusoaică mai are o pasiune. Adoră să călărească, iar multimilionarul care conduce Chelsea Londra i-a îndeplinit și acest moft, cumpărându-i trei cai de rasă, pe Dora, Billy Fraulein și Zanzibar. În urmă cu câțiva ani, Sofia reprezenta Rusia în concursurile internaționale de călărie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
theopalas
theopalas  •  01 Ianuarie 2019, 11:29

Saracul cal!

lovesexanddrugs
lovesexanddrugs  •  01 Ianuarie 2019, 01:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  01 Ianuarie 2019, 00:27

Frumoasă rusoaică într-adevăr; cine a scris minunăţia asta de articol să aibă parte numai de frumuseţi din astea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează