INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

GALERIE FOTO Gafa pe care sigur nu o va uita! A fost exclus din naționala Germaniei după ce a petrecut alături de o jurnalistă de la BILD :)

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 16:36

Selecționerul Germaniei, Joachim Low, l-a exclus pe Max Kruse din lotul Germaniei pentru meciurile cu Anglia și Italia. Vedeta lui Wolfsburg a petrecut în club de ziua lui până dimineața și chiar a fost fotografiat alături de o tânără.

Problema a fost alta. Kruse nu știa că Jessica Pillatzki (fata alături de care a petrecut) a fost reporter la BILD. Fotbalistul a primit și o amendă de 25.000 de euro din partea conducerii celor de la Wolfsburg.

"Vreau ca jucătorii să se gândească doar la fotbal. Ceea ce s-a întâmplat în weekend contrazice așteptările mele. Max a fost neprofesionist în mod repetat. Nu accept asta. Avem nevoie de jucători care stau cu gândul doar la fotbal pentru că avem obiective mari la Euro".

Anul trecut, fotbalistul pierduse 75.000 de euro într-un taxi (Detalii AICI).

Germania va juca două amicale în următoarea perioadă. Nemții vor întâlni pe 26 martie Anglia, urmând ca 3 zile mai târziu să întâlnească Italia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  21 Martie 2016, 18:54

Iată și un neamț bătut în...cap!Dar ce ar fi vrut ?sa chefuiasca cu un...barbat!?

para.para
para.para  •  21 Martie 2016, 18:38

Arata super tare si e mai frumoasa decat toate angajatele ghesepeului la un loc. Ca fapt divers, sa notam profesionalismul angajatilor ghesepe sustinatori ai fcsp: in titlu o baga pe-aia ca e jurnalista, iar in "articol" cica A FOST reportera. Pai mai iubitorilor de jiji, este sau a fost? Cu siguranta, in romanika, daca ai tastat 3 titluri in ghesepe, inseamna ca esti "jurnalist" pe viata, chiar daca o sa ajungi sa sapi gropi in militar 2, tot jurnalist esti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează