INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

GALERIE FOTO Iker Casillas s-a despărțit în lacrimi de Real Madrid » Ce a declarat portarul înainte de transferul la Porto

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iulie 2015 13:45

Iker Casillas s-a despărțit după 25 de ani de Real Madrid, iar astăzi a susținut o conferință de presă.

Portarul și-a luat la revedere de la fanii madrilenilor și a vorbit despre ce l-a determinat să se transfere la Porto.

"Am venit astăzi ca să-mi iau la revedere de la voi, fanii Madridului. Începînd de sîmbătă sînt jucătorul celor de la Porto.

Acest club nu m-a învățat doar să fiu un sportiv, ci să fiu o persoană bună. Am învățat cîte ceva de la fiecare antrenor alături de care am lucrat. A fost o parte fundamentală a dezvoltării mele, iar cei de la Real m-au susținut mereu.

Vreau să mulțumesc fanilor pentru că m-am susținut și m-au ajutat să ridic fiecare trofeu. Au fost lîngă mine și în momentele bune și în cele mai puțin reușite . Sper să vă revăd curînd. Mereu voi striga «Hala Madrid».

Am ales Porto pentru că antrenorul m-a convins să mă duc acolo. În plus, fanii portughezi m-au cucerit deja. Voi face tot ce pot pentru a nu-i dezamăgi", a spus Casillas la conferința de presă.

Sergio Ramos, fost coleg al lui Casillas, a postat un mesaj de mulțumire pentru portarul spaniol. 

 

10 años juntos y muchos, muchos momentos. Grande Capitán, Gracias Iker Casillas / 10 years together and many, many shared moments. A great Captain, thank you, Iker #GraciasIker

Posted by Sergio Ramos on Sunday, July 12, 2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
redshow
redshow  •  12 Iulie 2015, 17:27
Postat de redshow pe 12 Iulie 2015, 17:26

Jucatori ca Raul su Iker n-aveau dreptul sa plece de la echipa .... Asta demonstreaza ca Fals Madrid= zero !!!!

......Probabil cel mai important transfer din istoria lui FC Porto si cel mai mare fotbalist care a evoluat vreodata in Campionatul Portughez....dupa "sajeata':)))

redshow
redshow  •  12 Iulie 2015, 17:26

Jucatori ca Raul su Iker n-aveau dreptul sa plece de la echipa .... Asta demonstreaza ca Fals Madrid= zero !!!!

nolymyt
nolymyt  •  12 Iulie 2015, 16:25

Il vrei la fcsb ?? =))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează