INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

GALERIE FOTO » O prezentatoare super sexy din Mexic era să-l despartă pe Casillas de iubita lui!

Gaby Elizalde +7   FOTO
Gaby Elizalde

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 11:25

Frumoasa prezentatoare TV din Mexic, Gaby Elizalde, era să producă primul scandal de proporţii în cuplul Sara Carbonero- Iker Casillas! Gazda emisiunii "Fotbal pentru toţi", de la Fox Sports, a dorit să facă un interviu cu portarul lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, în timpul vizitei acestuia în America de Nord, săptămîna trecută.

Site-ul elconfidencial.com scrie că iniţiativa lui Gaby a declanşat o adevărată criză de gelozie a Sarei, iubita lui Casillas, care i-a interzis acestuia să-i acorde vreun interviu americancei.

Gaby, care este cunoscută în Mexic mai ales pentru pozele sale provocatoare în revistele pentru bărbaţi, a postat un mesaj cu subînţeles pe contul său de twitter, după incident: "Femei, nu fiţi geloase! Fiţi sigure de bărbaţii voştri!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1actorgrabit
1actorgrabit  •  13 Iunie 2011, 22:04
Postat de ramtzy17 pe 13 Iunie 2011, 17:30

as 'boxa' un pic cu ea :))))))))

eu as lasa-o sa ma faca KO:))

ramtzy17
ramtzy17  •  13 Iunie 2011, 17:30

as 'boxa' un pic cu ea :))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează