INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1 // BORDEAUX - SAINT-ETIENNE 3-2

GALERIE FOTO Gafă incredibilă a arbitrului care l-a înlocuit pe Hațegan la Mondial » A eliminat un jucător, apoi l-a readus de la cabine ca să-i dea galben!

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 09:17

În minutul 75 al partidei Bordeaux - Saint Etienne 3-2, la un atac al lui Bordeaux, norvegianul Ole Kristian Selnaes (St. Etienne), viitorul nostru adversar în preliminariile Euro, aproape că i-a rupt tricoul lui Younousse Sankharé tot trăgând de el disperat să-l oprească.

Enervat, Sankharé s-a întors și l-a împins pe nordic, care s-a aruncat în iarbă acoperindu-și fața cu mâinile. Simula o lovitură recepționată în plină figură, și "centralul" a căzut în capcană. L-a eliminat pe mijlocașul bordelez.

Un arbitru francez de top, Clément Turpin, care l-a înlocuit la Mondial pe Ovidiu Hațegan și care arbitrează constant în Champions League, poate face o asemenea greșeală. 

A vrut să dea drumul la joc, dar asistentul video l-a avertizat în cască. Nu îl lovise în față, nu era de cartonaș roșu. Așa că, după ce a revăzut faza pe monitor, Turpin l-a rechemat pe Sankharé, aflat deja la vestiare. Și "roșul" s-a transformat în "galben".

Vezi și: GALERIE FOTO Imagini terifiante în Franța! Accidentare horror la un meci din Ligue 1: și-a lovit colegul cu genunchiul în cap și l-a umplut de sânge!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează