INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

GALERIE FOTO Anthony Martial, acuzat că și-a înșelat iubita! A dus amanta la un hotel de 100€ pe noapte: „Totul s-a terminat repede”

Malika Semichi +4   FOTO
Malika Semichi

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 15:54

Francezul Anthony Martial, 23 de ani, se află în centrul unui scandal în Anglia.

Mijlocașul lateral al celor de la Manchester United este acuzat că în iulie, înainte ca iubita lui să nască, a avut o aventură cu modelul Malika Semichi.

Cei doi s-au văzut în Paris, iar Martial a ales ca loc de întâlnire un hotel unde o noapte de cazare costă 100 de euro, numit Hotel De Midi. Malika s-a declarat surprinsă de decizia jucătorului care are un salariu de 85.000 de euro pe săptămână.

„Știam că are iubită, dar îmi spunea că nu fac sex pentru că e însărcinată. Spunea despre mine că sunt a doua lui iubită. M-a făcut să mă simt specială. Într-un mesaj m-a întrebat dacă vreau să facem sex în trei, dar nu aș face asta. Totul s-a terminat destul de repede. Am fost surprinsă pentru că părea în formă. Țineam la el, dar mi-am seama că mă folosea. Nu voiam să fiu într-o relație cu cineva care are deja iubită”, a declarat Malika, potrivit The Sun.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kaloogarele
kaloogarele  •  10 Februarie 2019, 17:16

mi-e greu sa cred ca ditamai staru' a dus gagica la holiday inn.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează