INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

GALERIE FOTO Vedeta FHM din România care s-a iubit cu Ronaldo a reacționat în scandalul momentului: "Ți se va face dreptate!"

FOTO: Guliver/GettyImages +13   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 17:58

Alexandra Burde (29 de ani), fotomodelul român care s-a iubit cu Cristiano Ronaldo în trecut, sare în apărarea starului portughez după acuzele de viol. 

  • CONTEXT: Atacantul lui Juventus Torino este în centrul unui megascandal sexual. Americanca Kathryn Mayorga acuză că lusitanul ar fi violat-o în 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas, iar poliția a redeschis cazul.  (vezi detalii AICI). 

După ce Raffaella Fico, logodnica portughezului din 2009, i-a luat partea acestuia (detalii AICI), și românca Alexandra a vrut să își facă punctul de vedere public. 

"Am fost întrebată de scandalul momentului și spun așa: Cristiano este un sportiv extraordinar şi un profesionist desăvârşit. Sunt alături de tine, campionule. Ţi se va face dreptate!", a scris Alexandra pe pagina personală de facebook. 

Alexandra, cântăreață, jurist și model pentru revistele FHM Spania, Italia și Portugalia, a devenit celebră după ce presa mondenă din Madrid a scos la iveală idila dintre ei din 2011. În perioada respectivă, Ronaldo era într-o relație cu Irina Shayk.  

Vezi și: Cristiano Ronaldo, forțat să plece de la Juve?! » "E o chichiță de care poate profita"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
redshow
redshow  •  11 Octombrie 2018, 06:41

L-am banuit eu pe asta ca lupta pentru " echipa adversa" . Asta din articol e barbat!!!:)))

merace
merace  •  10 Octombrie 2018, 22:57

Ce treaba are viata intima a lui Ronaldo cu sportul?! Asta e articol de cancan!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Octombrie 2018, 20:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează