INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - ARSENAL 3-2

Gary Lineker sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo, jignit după „dubla” cu Arsenal: „Lipsit de respect, ridicol!”

Cristiano Ronaldo vs. Ben White în Manchester United - Arsenal 3-2 // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo vs. Ben White în Manchester United - Arsenal 3-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 08:12 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 08:22

Fostul mare fotbalist englez Gary Lineker (61 de ani) a sărit în apărarea lui Cristiano Ronaldo (36), autorul unei „duble” în meciul dintre Manchester United și Arsenal, scor 3-2, după ce portughezul a fost poreclit de unul dintre utilizatorii Twitter.

Cu Arsenal, Cristiano Ronaldo a înscris golurile numărul 800 și 801 din carieră, devenind primul jucător din istorie care atinge borna de 800 de goluri recunoscute oficial. Primul gol al portughezului a venit în minutul 52, de la aproximativ 10 metri de poartă, după o pasă excelentă a lui Rashford. Al doilea, în minutul 70, de la punctul cu var. O execuție necruțătoare, pe centrul porții.

Gary Lineker sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo după Manchester United - Arsenal 

Maniera în care golurile au fost înscrise a provocat unul dintre utilizatorii Twitter să-l poreclească pe fotbalistul portughez: „Tapinaldo, Penaldo”. Semn că primul gol ar venit dintr-o simplă atingere, din apropierea porții, iar al doilea din penalty.

În mod surprinzător, Gary Lineker, admirator declarat al lui Lionel Messi, a răspuns tweet-ului: „Este pe cât de ridicol, pe atât de lipsit de respect. Cristiano este, indiscutabil, unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, un fenomen absolut!

Anterior, imediat după golul 800 înscris de Ronaldo, Lineker scrisese: „Dalot grozav, Rashford superb, Ronaldo înscrie al 800-lea său gol din carieră. Opt sute. De-a dreptul nebunesc!”

VIDEO: golul 800 din cariera lui Cristiano Ronaldo 

Cele 801 goluri din cariera lui Cristiano Ronaldo

  • 130 pentru Manchester United 
  • 101 pentru Juventus 
  • 450 pentru Real Madrid 
  • 5 pentru Sporting CP 
  • 115 pentru Portugalia

Ce a scris Cristiano Ronaldo după victoria cu Arsenal 

Deja ne gândim la următorul meci, nu e timp să sărbătorim! Această victorie a fost foarte importantă pentru a reveni pe calea corectă, dar avem un drum lung de parcurs pentru a ajunge la destinație. Felicitări tuturor coechipierilor mei, ați arătat un spirit grozav în această seară!

- Cristiano Ronaldo, pe rețelele de socializare

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ibrahimovic s-a propus la PSG: „L-am sunat pe Al-Khelaifi: «Vreau să-ți pun echipa pe picioare!»”

Meci incredibil în Serie A, decis în minutul 90+9: 8 goluri și 3 eliminări! Ștefan Radu, implicat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
103538191253799
Paco Raceanu  •  03 Decembrie 2021, 12:04
Postat de adrian_hora pe 03 Decembrie 2021, 09:27

unul dintre cei mai lipsiti de caracter jucatori din fotbalul de azi. imi amintesc de faza la care l-a lovit pe srna cu mingea in spate si a cersit (si primit) penalti pentru hent, desi a vazut clar ca a lovit spatele lui srna. sau manifestarile in fata publicului advers. 0 caracter

Esti penibil cat cuprinde! Daca Cristiano (cel mai eficient fotbalist din istoria fotbalului) este lipsit de caracter doar pt. ca a lovit, in febra meciului, in spate cu mingea un adversar sau pt ca a cersit un penalty (sau manifestari in fata publicului advers??? ce manifestari inventezi?), atunci ce sa mai zicem despre fotbalisti ca Lacatus, Luis Suarez, Sergio Ramos si mai ales Messi, care frecvent refuza sa intinda mana celor din jur, culminand cu gestul absolut impardonabil prin refuzul de a intinde mana antrenorului sau de la PSG, doar din considerentul ca acesta l-a schimbat intr-un meci in care Messi facea figuratie pe teren, prin gestul sau Messi dovedint nu doar lipsa de caracter, dar si lipsa de respect fata de superiorul sau-antrenorul, dar si fata de coechipierii din teren si cei de pe banca, cu totii fiind egali in relatiile de joc si in dreptul de a evolua pe teren (https://www.eurosport.ro/fotbal/ligue-1/2019-2020/reactia-lui-pochettino-dupa-ce-messi-a-refuzat-sa-ii-stranga-mana-la-schimbare.-anuntul-argentinianu_sto8550139/story.shtml; https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-lionel-messi-fara-fair-play-criticat-aspru-dupa-ce-l-a-ignorat-pe-un-copil-de-mingi-care-a-intins-mana-sa-l-salute--44681.html; https://www.digisport.ro/fotbal/la-liga/video-messi-arogant-si-lipsit-de-fair-play-in-partida-cu-girona-525657 etc.).

ripensistu
ripensistu  •  03 Decembrie 2021, 11:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian_hora
adrian_hora  •  03 Decembrie 2021, 09:27

unul dintre cei mai lipsiti de caracter jucatori din fotbalul de azi. imi amintesc de faza la care l-a lovit pe srna cu mingea in spate si a cersit (si primit) penalti pentru hent, desi a vazut clar ca a lovit spatele lui srna. sau manifestarile in fata publicului advers. 0 caracter

Vezi toate comentariile (3)
Comentează