INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA 2

George Pușcaș și Marius Marin, criticați după prestațiile modeste din barajul cu Benevento » Drumul Pisei spre promovarea în Serie A se complică

George Pușcaș // FOTO: Imago
George Pușcaș // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 18 mai 2022 12:54 / Actualizat miercuri, 18 mai 2022 15:23

George Pușcaș și Marius Marin, titulari la Pisa, au dezamăgit în turul semifinalei de play-off cu Benevento (0-1) și tremură pentru calificare. Primul a ratat o mare ocazie, fiind înlocuit. Celălalt a fost integralist, dar nu s-a remarcat.

Pisa a ratat accesul direct în Serie A, terminând pe locul 3, la doar două puncte de Cremonese, și acum trebuie să treacă prin play-off ca să promoveze. Misiune deloc facilă pentru cei doi români ai echipei toscane, mai ales având în vedere că au pierdut prima manșă a semifinalei, 0-1 la Benevento. 

Dinamo încearcă să dea lovitura: Răzvan Zăvăleanu îl vrea pe Ionuț Lupescu în locul lui Mureșan » Prima reacție a fostului internațional
DINAMO
Dinamo încearcă să dea lovitura: Răzvan Zăvăleanu îl vrea pe Ionuț Lupescu în locul lui Mureșan » Prima reacție a fostului internațional

George Pușcaș și Marius Marin au fost titulari la oaspeți și nu au convins deloc marți seară, într-o partidă decisă de golul târziu al lui Lapadula (85). Ambii au primit note la limita de trecere (5) și au fost criticați în presa italiană.

Foștii fani nu-l regretă pe George Pușcaș

N-a reușit nimic pentru a fi regretat de foștii săi suporteri. Pe acel stadion, Benito Stirpe, unde a marcat golul promovării istorice în Serie A a giallorossilor, Pușcaș s-a făcut observat doar printr-o potențială mare ocazie de gol, pe care a ratat-o însă în cel mai rău fel posibil”, l-a caracterizat agenția Tuttomercatoweb.com. 

Atacantul „tricolor”, lăudat cu Frosinone, a trimis slab cu capul din poziție ideală în debutul reprizei secunde. În prima parte, Pușcaș șutase fără pericol de la marginea careului. În minutul 70, românul a fost schimbat cu Torregrossa.

Marius Marin, criticat de italieni: „Anonim și rătăcit”

Marius Marin a rămas până la final pe teren și nu a fost menajat. „De multe ori părea un pește pe uscat, a obosit să-și găsească poziția corectă și i-au lipsit aparițiile în zona de gol. A fost anonim, rătăcit”, a comentat aceeași sursă. 

Returul semifinalei se dispută sâmbătă, la Pisa, iar, dacă se califică, toscanii vor întâlni învingătoarea din duelul Brescia - Monza.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

Klopp, avertisment pentru Guardiola: „În locul lui, nu m-aș considera campion” + „Mă simt de parcă aș avea niște Ferrari-uri în garaj”. Și nu se referă la Salah și Mane!

Răzvan Lucescu i-a cerut scuze antrenorului lui Panathinaikos, după victoria cu 2-0: „Îmi pare rău pentru reacția mea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  19 Mai 2022, 01:15

Marile vedete ale fotbalului romanesc! Deci... Niste nulitati! Bine ca u tatuaje, cercei in urechi si asculta manele, marea muzica traditionala!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează